Vor fi montate camere de supraveghere în Sectorul 4 din București. Daniel Băluță: Un prim pas l-am făcut deja

04 feb. 2023
12670 afișări
Vor fi montate camere de supraveghere în Sectorul 4 din București. Daniel Băluță: Un prim pas l-am făcut deja
Vor fi montate camere de supraveghere în Sectorul 4 din București. Daniel Băluță: Un prim pas l-am făcut deja | Sursă foto: Facebook-Daniel Băluță

În Sectorul 4 din București urmează să fie montate camere de supraveghere. Anunțul a fost făcut în data de 3 februarie 2023, de către primarul Daniel Băluță. Sistemul de monitorizare are scopul de a spori siguranța cetățenilor.

Sectorul 4 va fi monitorizat – se instalează camere de supraveghere

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook că în aria pe care o administrează urmează să fie montate camere de supraveghere video. Acestea vor fi poziționate pe toate arterele de circulație din sector.

Siguranța comunității este o prioritate, a transmis Daniel Băluță.

De asemenea, edilul Sectorul 4 a informat că un prim pas pentru realizarea a acestui obiectiv a fost deja făcut. Mai precis este vorba despre proiectul de regenerare urbană ce a fost demarat în zona Melinești.

În cadrul lucrărilor, în aria respectivă, a fost deja montat un sistem de supraveghere video.

Ce alte lucrări au fost realizate în zona Melinești

Montarea sistemului de supraveghere video nu a fost singurul lucru realizat în cadrul lucrărilor de regenerare urbană demarate în zona Melinești.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a transmis o listă a modernizărilor ce au fost făcute. Iată care sunt aceste:

  • Blocurile din zona au fost reabilitat,
  • Au fost asfaltate străzile,
  • Au fost create spații de relaxare,
  • Au fost realizate locuri de joacă,
  • Au fost create și amenajate noi locuri de parcare pentru persoanele ce locuiesc în zonă.

În anul 2023, Primăria Sectorului 4 va avea un buget local de 3,4 miliarde de lei. Este cea mai mare sumă pe care acest sector a avut-o la dispoziție din anul 1989 până acum.

De asemenea, bugetul de anul aceste, este considerabil mai mare decât cel din anul 2022. Creșterea este de 1,1 miliarde de lei.

Administrația publică a anunțat că cea mai mare investiție va fi făcută pentru reabilitarea blocurilor. Suma alocată pentru această investiție va fi de 1,3 milioane de lei. În total, 201 blocuri vor fi reabilitate în 2023.

Cookies