BAZAR

Vor escalada cel mai înalt munte din Africa pentru a ajuta o familie cu 7 copii din București

„Aventura va începe la sfârşit de februarie şi va fi prima dintr-o serie pe care o propunem inimoşilor susţinători care sunt sau doresc să fie parte din „Team Hope”, anume „Team Hope | X-Challenge”. Iar echipa „Kilimanjaro for Hope”, condusă de Radu Negulescu, nu vrea să câştige doar renumele de alpinişti veritabili ci vor să schimbe viaţa unor oameni”, a declarat Ştefan Dărăbuş, preşedinte HHC România, pentru adevarul.ro.

„Albert Einstein a spus cândva că ceea ce facem pentru noi dispare odată cu noi, însă ceea ce facem pentru alții rămâne pentru eternitate. Eu cred că orice lucru bun pe care îl facem pentru copii ne transformă în eroii lor.

Pentru că, ajutându-i, îi salvăm. Când am decis să urcăm pe Kilimanjaro, ne-am propus să nu o facem pentru noi, ci și pentru o cauză importantă, o poveste căreia să-i adăugăm un „happy ending”. Ne-am gândit atunci la prietenii de la Hope and Homes for Children, acea mână de oameni care au reușit să schimbe viețile a peste 30.000 de copii.”, povesteşte Radu Negulescu, iniţiatorul expediției pe pagina de facebook a HHC Romania.

Cei 10 maramureşeni vor încerca să ajute familia Bordei, care a făcut parte din programul de Prevenire a Abandonului, desfășurat de Hope and Homes for Children România. Este o familie cu şapte copii care are nevoie de ajutor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button