One Day si B365 te trimit, gratis, la concertul trupei britanice Vondelpark de vineri din Control

de:
03 nov. 2011
2 afișări
One Day si B365 te trimit, gratis, la concertul trupei britanice Vondelpark de vineri din Control

Raspunde corect la urmatoarea intrebare, pana vineri, 4 noiembrie, ora 15.00, la comentariile acestei postari si vei putea castiga o invitatie dubla la concertul Vondelpark:

Ce gen muzical abordeaza trupa britanica Vondelpark?”

Castigatorul va fi anuntat vineri, la ora 15.15, pe B365

Cei trei tineri din Surrey sunt autorii unui indie pop melancolic descris de The Guardian ca “Sade remixata de The xx”. De la infiintare, anul trecut, trupa a lansat deja doua EP-uri, dintre care cel mai recent, NYC stuff and NYC bags, a captat atentia publicului european si nu numai, mai ales datorita videoclipului piesei Camels, disponibil online.

www.vndlprk.co.uk

“Vondelpark este sunetul disperarii suburbane” – VICE

“Camels suna ca o piesa Portishead cu vino-ncoace pop” – The Guardian

Biletele la concertul Vondelpark, in valoare de 15 lei, se gasesc in seara evenimentului, la intrarea in club.

Sub genericul New Pop Order, in Club Control vor mai concerta favoritii scenei electro-pop americane – Starfucker (18 noiembrie) si revelatia scandinava When Saints Go Machine (2 decembrie).

Inceputa in 2009, ca raspuns la peisajul muzical in continua schimbare, seria  i-a adus in Club Control pe americanii Thieves Like Us si formatia synthpop suedeza Lowe. In 2011, noua ordine pop vine cu un sound proaspat, din zona electro indie, debutand pe 14 octombrie cu un concert al tinerelor sperante britanice Discopolis.

http://control-club.ro/

http://www.facebook.com/clubcontrol

Cookies