ȘTIRI

Vom ajunge de la A1 la A2 în de patru ori mai puțin timp, după modernizarea Centurii Capitalei

Contractul a fost atribuit, prin licitație deschisă, asocierii SC Tehnologica Radion SRL – SC Consitrans SRL – SC PRO Cons XXI SRL. Valoarea totală a contractului este de 188.988.087,32 lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată în procent de 100% de către Guvernul României.
Contractul are ca scop realizarea proiectării la nivel de proiect tehnic si detalii de execuție, asigurarea asistenței tehnice si execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Modernizarea centurii rutiere a Municipiului Bucuresti între A1 – DN 7 si DN 2 – A2, lot 2: Sector DN 2 (km 12+300) – A2 (km 23+750)”. Durata de implementare a contractului include 90 zile pentru etapa de proiectare, 450 zile pentru execuție si o perioadă de garanție de 48 luni.

Segmentul de drum dintre A1 și A2 va putea fi parcurs în doar 20 de minute, față de 90 de minute, cum este parcurs acum, după modernizarea drumului, au calculat stirileprotv.ro. Pe lângă lărgirea șoselei, proiectele includ și rezolvarea unor probleme la intersecțiile cu drumurile naționale, cum ar fi cea de la Cernica, prin construirea unor pasaje suraterane.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button