Voluntar de la Crucea Roșie, atacat cu un cuțit într-un mall din București. Bărbatul a depus plângere la Secția 5 de Poliție

31 dec. 2022
519 afișări
Voluntar de la Crucea Roșie, atacat cu un cuțit într-un mall din București. Bărbatul a depus plângere la Secția 5 de Poliție
Voluntar de la Crucea Roșie, atacat cu un cuțit într-un mall din București. Bărbatul a depus plângere la Secția 5 de Poliție | Sursă foto: Captură-Antena 3 CNN

Un voluntar de la Crucea Roșie a fost atacat, în timp ce se afla la cumpărături într-un mall din București. Atacatorul l-a si amenințat pe acesta cu un cuțit, după ce i-a cerut acestuia o sumă de bani.

Voluntar de la Crucea Roșie, atacat cu un cuțit într-un mall din București

Un bărbat, voluntar în cadrul organizației Crucea Roșie, a fost atacat cu un cuțit în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin alimentar dintr-un mall.

Voluntarul a povestit că a fost atacat de către o persoană necunoscută care înainte de incident i-a cerut bani, conform Antena 3 CNN. Atacatorul a pretins inițial că are probleme de vedere.

Victima și-a dat seama că este vorba despre o înșelăciune, iar în momentul respectiv agresorul a devenit agresiv. Acesta i-a arătat victimei un cuțit și l-a atacat pe bărbatul care și-a dat seama că acesta nu are probleme de sănătate.

Victima a depus plângere la Secția 5

Victima atacului din mall a decis să facă o plângere împotriva atacatorului. Plângerea a fost depusă în cadrul Secției 5 de poliție din București. Mai precis, plângerea penală depusă a fost pentru următoarele infracțiuni:

  • Amenințare,
  • Loviri și alte violențe.

Acum se așteaptă că polițiștii să găsească atacatorul și să ia măsurile legale în cauză. Victima a declarat că se consideră norocoasă că a scăpat cu viață din mâinile atacatorului.

Cookies