Volksbank Romania face angajări în București

de:
04 sept. 2013
0 afișări
Volksbank Romania face angajări în București

Volksbank Romania angajează la Bucureşti pe postul de junior general secretariat officer, scrie rtv.net.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o facultate cu profil economic sau de limbi străine, ai cel puţin doi ani experienţă de muncă şi foarte bune cunoştinţe de limba engleză.

Candidatul ideal pentru acest post este o peroană foarte responsabilă şi de încredere, care poate performa în condiţii de stres şi poate onora termene-limită strânse. Nu în ultimul rând, omul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare în scris.

Cei care întrunesc toate aceste criterii de eligibilitate pot trimite CV-urile pentru postul ofertat de Volksbank, până pe 30 septembrie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici. 

Tot în Capitală, Volksbank angajează pe postul de head of methodology department.
Eşti eligibil pentru acest loc de muncă dacă ai absolvit o facultate cu profil economic, ai cel puţin zece ani experienţă în contabilitate sau finanţe şi cel puţin cinci ani experieţă în bănci.

Candidatul ideal pentru acest post are foarte bune cunoştinţe de IFRS, de limba engleză şi de Office. Omul potrivit pentru acest post este eficient în condiţii de stres şi poate respecta termene-limită foarte stânse, este comunicativ, de încredere şi foarte responsabil. Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi manageriale.

Angajatorii primesc CV-uri pentru acest post până pe 27 septembrie.
Amănunte despre locul de muncă ofertat de Volksbank găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Cookies