ARHIVA B365

Vodafone face angajări în Capitală: cinci posturi disponibile

Un prim post pus la bătaie de companie este cel de front office operator, informează Economica.net. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o facultate, eşti un bun comunicator şi ai cunoştinţe excelente de engleză.  Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au absolvit o facultate cu profil tehnic.  Candidaţii interesaţi de acest post, pot trimite CV-urile aici, până pe 27 februarie.

Vodafone face recrutări în Bucureşti pentru postul de engineer back office – networking.  Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o facultate cu profil tehnic, are cel puţin doi ani experienţă în industria telecom, are cunoştinţe solide de Cisco Firewall, Checkpoint, Juniper ScreenOS, precum şi de limba engleză. Nu în ultimul rând, candidatul căutat de angajatori pentru acest post are cunoştinţe elementare de Linux.  27 februarie e ultima zi în care poţi trimite CV-ul pentru acest post.

Vodafone angajează şi pe postul de engineer back office – circuit switching. 
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit o facultate tehnică, ai cunoştinţe avansate de GSM/UMTS /LTE, ai cel puţin doi ani experienţă în industria telecom, ai, de asemenea, cunoştinţe de MAP, CAP, INAP, ISUP, de SIGTRAN, SIP. Candidatul potrivit pentru acest post a lucrat cu platforme IMS, cu MSC, MGW, STP (Ericsson, Huawei, Cisco, Tekelec, etc.) şi cu platforme VAS (Voice Mail, IN, SMSC etc.). Candidaţii interesaţi de acest loc de muncă pot trimite CV-urile aici, până pe 27 februarie.

Compania caută omul potrivit şi pentru pentru postul de manager (în risk management) în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în relaţii cu clienţii, are cel puţin trei ani experienţă în domeniu şi cel puţin un an experienţă managerială.  Dacă eşti interesat de acest loc de muncă, poţi trimite CV-ul aici, până pe 20 februarie.

Vodafone mai angajează în această perioadă şi pe postul de manager (collection, credit & accounts receivable). Te califici pentru acest post dacă ai minimum doi ani experienţă în domeniu, mai ai şi cel puţin un an experienţă managerială şi cel puţin un an experienţă în relaţii cu clienţii.  Şi în acest caz, 20 februarie e ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button