ARHIVA B365

Vodafone a deschis un nou Centru regional de servicii în București. Sute de locuri de muncă

Surse apropiate companiei au declarat ca „este vorba de un centru regional deschis in Bucuresti, care va asigura servicii IT si de relatii cu clientii si in care vor fi create sute de locuri de munca in perioada urmatoare”, scrie hotnews.ro. Vodafone mai are un Centru Regional de Operatiuni de Retea in Bucuresti, care asigura monitorizarea mai multor retele 2G/3G si 4G ale grupului din Europa.

In luna martie a anului trecut, Vodafone a prezentat Centrul Regional de Operatiuni de Retea din Bucuresti, care asigura monitorizarea mai multor retele 2G/3G si 4G ale grupului din Europa. In cadrul centrului, o echipa de 250 de ingineri monitorizeaza activitatea a trei din cele patru retele 4G ale grupului, respectiv din Germania, Italia si Romania.

Centrul Regional de Operatiuni de Retea, numit Danubius, are doua sedii, unul in Pipera, iar altule strada Avrig din Bucuresti. Centrul monitorizeaza retelele 2G/3G/4G si gestioneaza incidentele de retea pentru companiile Vodafone din Italia, Grecia, Germania si Romania.

De la 1 aprilie 2013, alte 3 retele Vodafone vor fi adaugate activitatii centrului Danubius, respectiv retelele din Olanda, Cehia si Albania.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button