BAZAR

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE. Echipele care merg în SEMIFINALELE VOCEA ROMÂNIEI. FOTO

Ultima etapă a confruntărilor a completat aseară cele patru echipe pentru show-urile live. Emoțiile au fost la cote maxime atât de partea concurenților, cât și de partea antrenorilor, care au nevoiți să-i aleagă pe cei cu care vor merge mai departe spre trofeul Vocea României.
Tudor George Ion și Tobi Ibitoye din #echipasmiley au spart gheața aseară și au urcat primii pe scena vocilor. Concurenții au exploatat foarte bine melodia Wonderful world, pe care au interpretat-o într-o manieră originală, demonstrându-și calitățile vocale. Cu toate că au creat un moment apreciat de public, antrenorul lor nu a fost pe deplin mulțumit și le-a spus în momentul deciziei: „Eu nu sunt foarte mulțumit de cum a sunat în seara asta, pentru că v-a sunat mai bine la repetiții. Voi merge mai departe cu Tobi!”. Tobi Ibitoye își continuă drumul la Vocea României.

Cristina Stroe și Luciana Ștefan din #echipamoga au făcut aseară un remake al piesei No diggity, pe care au interpretat-o într-un stil care se apropie mai mult de jazz. Interpretarea celor două a adus discuții contradictorii în rândul antrenorilor, iar dacă Tudor nu a fost încântat de moment, Smiley și Loredana au apreciat evoluția concurentelor. Moga a fost încântat de duetul realizat de Cristina și Luciana și a spus: „Eu le-am rugat să-mi transmită o atitudine de swag. O să merg mai departe către Vocea României cu Cristina!”. Cu Cristina Stroe ne vom revedea în semifinale.

Daniel Bălan și Iulian Selea din #echipaloredana au cântat aseară piesa Impossible și s-au armonizat foarte bine. Cei doi au preluat melodia unul de la celălalt și au dat dovadă de mult fair-play, fiind apreciați de toți cei patru antrenori. „Vreau să vă mulțumesc pentru seriozitatea voastră! Ați fost cel mai implicat cuplu din echipa mea. Dacă-mi pare rău de ceva, în clipa asta, este că v-am pus împreună. O să alerg către Vocea României împreună cu Iulian!”, a spus Loredana în momentul deciziei, însă a completat: „Daniel merită să rămână în competiție!”. Tudor, Smiley și Moga au fost de acord și au decis să-l salveze pe Daniel. Cei trei s-au luptat minute în șir pentru el, la fel cum s-a întâmplat și în etapa audițiilor pe nevăzute. „Mi-aș dori să-mi dai măcar acum, în ceasul al 12-lea, încrederea ta.”, i-a spus Tudor, în echipa căruia Daniel a hotărât să meargă mai departe spre trofeul Vocea României.

Andreea Manasia și Sabrina Stroe din #echipatudor au interpretat melodia Talkin’ bout a revolution. Chiar dacă nu a fost cea mai bună zi a lor și au avut momente de nesiguranță pe scenă, Tudor a fost în final mulțumit de acest duet. „Mi-ați plăcut de la repetiții și mi s-a părut că e important să prezerv această stare. Poate că în seara asta nu a fost la fel de bine ca la repetiții, dar este sigur un nivel peste medie. Am să merg mai departe cu Sabrina!”, a spus antrenorul. Sabrina Stroe continuă lupta în competiție.

Sergiu Ferat și Cristina Popa din #echipasmiley au creat aseară un moment extrem de sensibil când au interpretat piesa One sweet day. Vocile celor doi au sunat foarte bine împreună și s-au completat perfect. „Dragii mei, ați reușit să redați sentimentul acestei piese, ați cântat senzațional amândoi. Indiferent de rezultatul din această seară, noi vom continua să lucrăm împreună. Decizia mea în această seară este că voi merge mai departe cu Sergiu.”, le-a transmis Smiley celor doi concurenți. Sergiu Ferat merge în semifinale.

#echipamoga le-a adus aseară în ringul Vocea României și pe Irina Pelin și Andreea Oprea. Cele două au interpretat melodia Ironic, au dovedit că au voci foarte bune și că sunt extrem de ambițioase. Antrenorul lor a fost încântat de momentul prezentat pe scenă, iar decizia lui a fost una dificilă. „Vocile voastre s-au auzit bine și cine v-a auzit poate să aibă o preferință. Mie mi-e mai greu. O să merg mai departe cu Irina.”, a spus Moga. Pe Irina Pelin o vom reîntâlni în semifinale.

Modul în care Sara Mihali și Antonio Fabrizi din #echipaloredana au interpretat melodia Don’t let the sun go down a adus mai multe păreri contradictorii din partea antrenorilor. Ambii au fost dornici să demonstreze că merită să ajungă în semifinale, așa că nu au mai respectat pe alocuri sfaturile Loredanei de la repetiții. Cu toate acestea, antrenoarea a spus în momentul deciziei: „Au cântat foarte bine amândoi. O să merg mai departe cu Antonio Fabrizi!”. Antonio Fabrizi continuă lupta pentru trofeul Vocea României.

Alin Pascal și Alexandra Mitroi din #echipaloredana au susținut foarte bine piesa We’ve got tonight, au creat un moment frumos, sensibil și plin de emoție, iar vocile lor s-au completat perfect. Loredana, mândră de cei doi și de interpretarea lor, le-a transmis: „Mă bucur că ați cântat împreună! Mă bucur mai puțin că unul dintre voi va trebui să plece. Am speranța că, dacă voi merge mai departe cu Alexandra, totul va fi bine.”. Alexandra Mitroi merge în semifinale.

Lorena Stoian și Ștefan Tănase din #echipamoga au cântat aseară melodia All my life, iar duetul lor a fost îndelung aplaudat de toți cei prezenți în sală. Timbrele celor doi sunt extrem de interesante, iar antrenorii au apreciat evoluția lor. Pentru Moga, alegerea unui concurent dintre cei doi a fost foarte grea, însă, în final a spus: „A sunat foarte frumos ce ați cântat. Și acum tot ce mai trebuie să aflăm este care dintre voi… Să știți că aveți carismă amândoi. O să merg mai departe cu Adrian.”. Adrian Tănase continuă lupta în competiție.

Ultimul cuplu de dueliști din acest sezon Vocea României a fost format din Tincuța Fernea și Florentina Ciună din #echipatudor. Concurentele au cântat foarte bine melodia Proud Mary și au creat un moment plin de energie și originalitate. Cele două au atins note foarte bine centrate, reușind să obțină laude din partea antrenorilor. „Fetelor, ați fost minunate, ați crescut foarte mult, a fost un duet căruia n-am ce să-i reproșez. Cred că amândouă meritați să mergeți mai departe. Alegerea mea este și foarte grea, dar și subiectivă, pentru că ați cântat la fel de bine. Am să merg mai departe cu Tincuța.”, a spus Tudor. Tincuța Fernea merge mai departe în în echipa Tudor, însă drumul în competiție nu se încheie aici nici pentru pentru Florentina. Ea a fost aseară salvată de Loredana, în echipa căreia continuă lupta pentru marele trofeu. Încântată de alegerea făcută, Loredana a declarat: „Vocea ei e o voce specială, o voce de care am nevoie în echipa mea. Îmi plac dexteritatea și ușurința cu care atacă notele foarte înalte.”.


După trei ediții de dueluri intense urmează marile show-uri live începând de vinerea viitoare, unde ne vom reîntâlni cu concurenții din cele patru echipe formate din cele mai bune voci ale acestui sezon.
Tudor îi va aduce în semifinale pe Claudia Andas, Armand Murzea, Cristina Lupu, Roxana Morar, Cristina Bălan, Daniel Bălan, Sabrina Stroe și Tincuța Fernea.
Loredana intră în luptă cu Bogdan Vlădău, Cristina Vasopol, Florentina Ciună, Gabriela Amzaru, Mihai Rait, Iulian Selea, Antonio Fabrizi și Alexandra Mitroi.
Smiley merge spre marele trofeu cu Diana Cazan, Ruxandra Anania, Larisa Ciortan, Michel Kotcha, Nora Deneș, Tobi Ibitoye, Sergiu Ferat și Diana Hetea.
Moga îi va aduce în prim plan în semifinale pe Alex Florea, Andrei Vitan, Tomi Weissbuch, Elvis Silitră, Delia Pitu, Cristina Stroe, Ștefan Tănase și Irina Pelin.
Vinerea viitoare, de la 20:30, telespectatorii sunt invitați să urmărească primul spectacol live al celui de-al cincilea sezon Vocea României, alături de concurenți excepționali și foarte multe surprize.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button