VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015: Ultima rundă a duelurilor din acest sezon

de:
20 nov. 2015
1 Afișari
VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015: Ultima rundă a duelurilor din acest sezon

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015. Batalia va fi dura in ultima editie de dueluri din acest sezon Vocea Romaniei, misiunea antrenorilor de a alege cate o singura voce din fiecare duel va fi extrem de dificila, dar salvarea unor concurenti va aduce lacrimi de bucurie si aplauze. Astăzi vom vedea pe cine vor decide Tudor si Loredana sa salveze si sa aduca in echipele lor.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015. Voci puternice, calde sau pline de energie vor rasuna in ringul vocilor si ii vor face pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga mandri de concurenti si de momentele create impreuna cu acestia pentru etapa duelurilor.

Melodii precum One sweet day, Ironic sau We’ve got tonight vor fi interpretate cu pasiune si energie si vor aduce ropote de aplauze, bucurie, dar si dezamagire pe chipul celor care nu vor reusi sa mearga mai departe.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 20 NOIEMBRIE 2015. Vineri vor fi ultimele confruntari inaintea semifinalelor live Vocea Romaniei, care vor incepe vinerea viitoare, pe 27 noiembrie, de la 20:30. Cei mai buni concurenti ramasi in competitie isi vor demonstra calitatile vocale in direct in fata telespectatorilor, care ii vor juriza de acasa si vor ajuta sa fie cu un pas mai aproape de marele trofeu Vocea Romaniei si de premiul in valoare de 100.000 de euro.

Sursa: vocearomâniei.protv.ro

 


Cookies