BAZAR

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 12 DECEMBRIE: Cine sunt FINALIȘTII sezonului 4!

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 12 DECEMBRIE: FINALIȘTII

ECHIPA MOGA: ANDA DIMITRIU
Anda Dimitriu, a doua concurenta din echipa lui Marius Moga, a adus un moment de emotie pura pe scena cu o interpretare originala a melodiei „Spune-mi”, a Monicai Anghel. Sa cante o melodie in limba romana e o provocare pentru fiecare concurent, insa Anda s-a descurcat de minune, dupa cum a remarcat si Tudor Chirila: „Ai ceva in plus fata de alti concurenti: faptul ca acoperi cu emotie ceea ce canti”.

„Cred ca este prima data cand ma simt prost pentru ca am castigat in detrimentul altcuiva care la fel isi dorea sa ajunga in finala”, a marturisit Anda, care a primit 52,5 % din voturile publicului.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 12 DECEMBRIE: FINALIȘTII

ECHIPA TUDOR: TIBERIU ALBU
Tiberiu Albu si-a pus vocea in valoare cu una dintre cele mai celebre piese rock, „Shook me all night long”, a celor de la AC/DC, iar sala l-a aplaudat in picioare inca o data. Publicul a avut de ales intre el si Ligia Hojda, iar diferenta de voturi dintre cei doi a fost extrem de mica: 56% cu 44%, in favoarea lui Tiberiu, care merge in MAREA FINALA de pe 19 decembrie.

Votul publicului l-a lasat pe Tiberiu fara cuvinte si cu mainile tremurande de emotie. „Nu stiu daca am cuvinte sa va spun ce simt acum. Ii multumesc Ligiei pentru ca a facut parte din echipa si mi-a aratat o parte sensibila a muzicii”, a spus el.

ECHIPA LOREDANA: MARIA HOJDA
Mariei Hojda a fost pusa inca o data in valoare de o piesa memorabila a unei artiste legendare: Barbara Streisand. Maria ne-a trezit amintiri cu piesa…”Memory”, iar antrenorii i-au laudat vocea puternica si tehnica impecabila.

Publicul a declarat-o castigatoarea detasata din echipa Loredanei si i-a acordat 67,9% din voturi.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 12 DECEMBRIE: FINALIȘTII

ECHIPA SMILEY: Aliona Munteanu
Aliona Munteanu, prezenta feminina si eleganta din echipa Smiley, a reusit sa emotioneze sala cu melodia „I who have nothing”, a lui Tom Jones. „O voce plina de sensibilitate”, au remarcat antrenorii. Publicul a fost de acord si a votat-o in proportie covarsitoare. 68% a fost procentul castigator care i-a adus un loc in marea finala!

„Vreau sa le multumesc tutror celor care au avut incredere in mine si m-au votat si lui Smiley, care e un antrenor extraordinar. Gelu a fost alaturi de mine si m-a ajutat foarte mult, pentru asta ii multumesc si lui”, a declarat Aliona, inca nevenindu-i sa creada ca este in finala.

FINALA VOCEA ROMÂNIEI

Sursa: stirileprotv.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button