VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Cine sunt FINALIȘTII sezonului 5 VOCEA ROMÂNIEI

de:
11 dec. 2015
0 Afișari
VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Cine sunt FINALIȘTII sezonului 5 VOCEA ROMÂNIEI

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Publicul a decis! Ei sunt finalistii sezonul 5 Vocea Romaniei:

Dupa un prim duel incrucisat intre Michel Kotcha si Antonio Fabrizi, publicul si-a decis favoritul. Michel Kotcha, concurent al Echipei Smiley este primul FINALIST al serii.

Cel de-a doilea duel din Semifinala Vocea Romaniei s-a dat intre Mihai Rait Dragomir si Cristina Balan. Actorul din Las Fierbinti a interpretat piesa „Can’t Take My Eyes Off You”, in timp ce concurenta lui Tudor Chirila a cantat „Jesus Christ Superstar”.

Dupa un duel care a demonstrat inca o data ca Doar vocea conteaza, iar publicul a decis cine este cel de-al doilea FINALIST. Cristina Balan este concurenta care isi urmeaza visul in competitia vocilor.

Duelul cu numarul trei s-a dat intre Tincuta Fernea (Echipa Tudor) si Tomi Weissbuch (Echipa Moga). Pentru aceasta etapa a concursului, Tudor a decis ca Tincuta sa interpreteze o piesa semnata Abba – „The Winner Takes It All”, iar momentul sau s-a ridicat la nivelul asteptarilor. La randul sau, Tomi a mizat pe piesa „Preocupat cu gura ta”, interpretata in varianta originala de Smiley.

Publicul si-a votat concurentul preferat, iar Tomi Weissbuck este cel de-al treilea FINALIST

Cel de-al patrulea finalist a fost desemnat Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, care s-a duelat cu Alex Florea, din echipa lui Marius Moga. Alex Florea a interpretat piesa „Singur” a celor de la Talisman, iar Tobi Ibitoye a interpretat o piesa de la Ed Sheran, „Make it rain”, reusind imediat sa intre in gratiile publicului. Tobi, este student la chimie şi vine din Nigeria.

Sursa: vocearomaniei.protv.ro

Cookies