ȘTIRI

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Apel neaşteptat al lui Tudor Chirilă, în direct

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: „Sper sa incetam sa discriminam. Smiley spunea ca trebuie cautate vocile necunoscute. Cristina de la Impact e in echipa mea, ar trebui sa conteze doar vocea. Când unul din concurenţii mei a avut parte de un sprijin care a fost nedrept, am spus-o primul. Dar sper sa conteze doar vocea. Eu zic sa ne oprim un moment si sa conteze doar vocea. Pana la urma doar publicul judeca, să judece publicul in seara”, a spus Tudor Chirila.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE:  Pro TV aduce modificări importante în show-ul de voce. Postul va difuza în această seară imagini în direct din platoul Vocea României, pe durata pauzei publicitare. Imaginile vor fi difuzate în debutul și în finalul calupurilor de publicitate. 

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE:  Altfel, juratul Tudor Chirilă este revoltat de faptul că ”eleva” sa, Tincuța Fernea, este sprijinită public de Consiliul Județean Satu Mare, care a împânzit orașul cu bannere și materiale de susținere. Vocea Romaniei

Consiliul Judetean Satu Mare a împânzit oraşul cu bannere de susţinere pentru Ţincuţa, eleva lui Tudor Chirila de la Vocea Romaniei.

 VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Într-o postare publicată pe blogul personal, antrenorul show-ului ”Vocea României” spune că gestul autorității publice „nu încalcă regulamentul concursului”, însă „nu este echitabil”, iar implicarea unei instituții publice într-un astfel de concurs de divertisment „înseamnă un sprijin nejustificat pentru un concurent și nu mai are nicio legătură cu ceea ce se întamplă pe scenă”, scrie realitatea.net. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button