VOCEA ROMÂNIEI, MARȚI, 16 septembrie. Smiley şi-a ajutat iubita să vină la Vocea României

de:
16 sept. 2014
1 Afișari
VOCEA ROMÂNIEI, MARȚI, 16 septembrie. Smiley şi-a ajutat iubita să vină la Vocea României

VOCEA ROMÂNIEI, 16 septembrie. Smiley a recunoscut că are o relație cu dansatoarea Raluca Netca și își încearcă din nou norocul în amor, scrie realitatea.net.

VOCEA ROMÂNIEI, 16 septembrie. Informatia a fost cu atat mai apreciata cu cat Raluca Netca e prima femeie care a reusit sa ii starneasca interesul artistului pe termen lung, aceasta fiind prima relatia serioasa a lui Smiley dupa despartirea sa de celebra Laura Cosoi.

CITEȘTE ȘI: VOCEA ROMÂNIEI, AZI, MARȚI, 16 septembrie. NOUL SEZON: Declarație de dragoste pentru Tudor Chirilă! 

VOCEA ROMÂNIEI, 16 septembrie. Raluca Netca este o dansatoare foarte apreciata in lumea artistica, iar in ultimii ani a facut parte din cele mai bune trupe de balet si a avut colaborari cu Inna, Antonia si Corina.

VOCEA ROMÂNIEI, 16 septembrie. Persoane din anturajul celor doi, sustin, insa, ca de cand Smiley a dat cartile pe fata si a recunoscut relatia cu ea, Raluca a inceput sa aiba aspiratii inalte pe plan profesional si sa-si doreasca mai mult.

VOCEA ROMÂNIEI, 16 septembrie. De cand s-a aflat de relatia lor, Raluca nu mai accepta concerte si sa plece in alte localitati si merge doar la filmari de videoclipuri. I s-a schimbat si statutul profesional, a fost cooptata in baletul de dansatori de la „Vocea Romaniei” si munceste la PRO TV alaturi de Smiley.

Cookies