BAZAR

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 5: Melodiile pregătite în emisiunea VOCEA ROMÂNIEI de AZI, 16 OCTOMBRIE 2015

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 5, VINERI, 16 OCTOMBRIE 2015:

Telespectatorii vor avea parte de o noua editie Vocea Romaniei plina de surprize, cu concurenti hotarati sa mearga intr-una dintre cele patru echipe, momente amuzante si voci deosebite, care dau fiori, voci la limita imposibilului, cu frecvente masculine si feminine in acelasi timp, voci senzationale, care vor impresiona si ii vor face pe antrenori sa aiba reactii si replici savuroase, informează site-ul emisiunii.

Concurentii au ales sa interpreteze melodii actuale sau consacrate cu care vor incerca sa intoarca scaunele antrenorilor si sa mearga mai departe spre marele trofeu Vocea Romaniei si premiul de 100.000 de euro. Piese precum Thinking out loud, A man’s world sau Can’t remember to forget you vor rasuna diseara pe scena vocilor.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 5, VINERI, 16 OCTOMBRIE 2015:

Tot in aceasta seara vom vedea ce o va determina pe Loredana sa exclame in repetate randuri: „WOW! Ce bine, ce bine! Ce surpriza!”, dar si o demonstratie de forta si rezistenta din partea antrenoarei, ocazie cu care isi va arata conditia fizica de invidiat.

Cea de-a cincea editie Vocea Romaniei va aduce momente incredibile, voci memorabile, lupta apriga pentru cei mai buni concurenti, efervescenta si alegeri surprinzatoare. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button