VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 4.Dezvăluiri în premieră ale antrenorilor, la ediţia de vineri, 26 septembrie

de:
26 sept. 2014
2 Afișari
VOCEA ROMÂNIEI SEZONUL 4.Dezvăluiri în premieră ale antrenorilor, la ediţia de vineri, 26 septembrie

VOCEA ROMANIEI 2014. Rock sau pop? La eterna intrebare vor incerca sa raspunda vineri antrenorii de la VOCEA ROMANIEI, dupa ce o voce rock ii va impresiona pe toti patru, notează stirileprotv.ro.

VOCEA ROMANIEI, VINERI, 26 SEPTEMBRIE. Tot in editia de vineri, 26 septembrie, telespectatorii vor putea deveni jurati. Concurentii canta vineri, din spatele unei cortine, asa ca nici macar fanii VOCEA ROMANIEI nu vor avea habar cum arata acestia, pana in momentul in care se intorc scaunele.

VOCEA ROMANIEI SEZONUL 4. Rebelul Tudor Chirila arata maine si o latura mai sensibila, dupa ce ii povesteste unei concurente coplesite de emotii cum a fost pentru el perioada liceului. Loredana, Smiley si Marius Moga intra si ei pe scena pentru a-i fi alaturi emotivei fete.

VOCEA ROMANIEI 2014. Pentru sezonul VOCEA ROMANIEI din acest an, Pro TV a lansat si o aplicatie, cu ajutorul careia telespectatorii pot deveni jurati la VOCEA ROMANIEI. Creata pentru a pastra interactivitatea pe parcursul intregului sezon, aplicatia Fii Antrenor te provoaca sa intri in atmosfera show-ului. Aplicatia Fii Antrenor powered by Telekom este disponibila gratuit in App Store si Google Play.

Cookies