BAZAR

VOCEA ROMÂNIEI, MARȚI, 16 septembrie. Declarație de dragoste pentru Chirilă: „Chiriluță, te iubesc!”

VOCEA ROMÂNIEI, 16 septembrie. DECLARAȚIE DE DRAGOSTE: Maria Ilinca Bacila are 16 ani abia impliniti, dar nutreste o pasiune mai veche pentru Tudor Chirila, careia, spune ea, i-a declarat admiratia in mai multe interviuri, arată site-ul Vocea României.

VOCEA ROMÂNIEI, 16 septembrie: Maria Ilinca provine dintr-o familie de muzicieni si spune ca muzica a facut mereu parte din viata ei. La varsta de 5 ani, Maria era disfonica, iar corzile sale vocale nu se uneau. Acum, insa, tanara se poate lauda cu o voce deosebita, cu care spera sa cucereasca titlul de „Vocea Romaniei”

VOCEA ROMÂNIEI, 16 septembrie: In urma cu doi ani, ea a mai participat si la „Romanii au Talent”, unde a ajuns pana in semifinalele show-ului.

VOCEA ROMÂNIEI, 16 septembrie: Adolescenta a venit la auditiile pe nevazute cu speranta de a-i face pe toti cei patru antrenori sa intoarca scaunele, iar pentru asta a mizat pe o melodie…country: „Cowboy sweetheart”.

VOCEA ROMÂNIEI, 16 septembrie: Daca pe Loredana vocea Mariei a convins-o inca din primele secunde, Smiley si Marius Moga au fost dati pe spate de talentul fetei de a face yodeling.

VOCEA ROMÂNIEI, 16 septembrie: „Cand te-am vazut pe tine, parca ma vad pe mine, cam la varsta ta, cand castigam la Mamaia. Eram tot asa, o fetita venita din provincie. Cred ca ne potrivim foarte bine”, i-a spus Loredana, care a convins-o pe Maria sa se alature echipei sale.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button