VOCEA ROMÂNIEI: Horia Brenciu, luat peste picior de Marius Moga

de:
22 dec. 2013
2 Afișari
VOCEA ROMÂNIEI: Horia Brenciu, luat peste picior de Marius Moga

Juraţii Horia Brenciu şi Marius Moga au făcut din nou tam-tam la „Vocea României”, unde nu s-au putut abţine să nu se contreze. La un moment dat, Marius Moga l-a comparat pe Brenciu cu un personaj din Caragiale, scrie libertatea.ro. 

După prestaţia pe scenă a Sânzianei Niculae, alături de care a apărut un Moş Crăciun, Moga i s-a adresat colegului din juriu: „Ai fost cuminte anul acesta ca să vină Moşul la tine?”. Replica lui Brenciu nu s-a lăsat aşteptată: „N-am fost afon, chiar dacă am fost bufon”.

Ceva mai târziu, Marius Moga l-a înţepat din nou pe Horia Brenciu: „Poate mă colindă şi pe mine cineva, dacă tot eşti tatăl meu adoptiv…”.

Contrele dintre cei doi au continuat şi înainte de intrarea în scenă la concurentului Loredanei Groza, Marius Marin, cel supranumit „Gerard Butler de România”. „Se luptă cu Brenciu, doar că e un pic mai tânăr şi un pic mai bine”. Horia Brenciu a ţinut să spună despre elevul Loredanei: „Mai are multe de învăţat”.

După ce Marius Marin şi-a încheiat prestaţia pe scenă, a venit rândul prezentatorului show-ului, Pavel Bartoş să facă glume pe seama lui Horia Brenciu: „Îl asigur pe Brenciu că toate mamele fetelor care te adoră pe tine, sunt fanele lui!”.

Cookies