BAZAR

VOCEA ROMÂNIEI: Cine sunt concurenţii care au rămas în cursa pentru marele premiu

VOCEA ROMANIEI: Echipa Brenciu

Primul salvat de voturile publicului a fost Mihai Chiţu.

Brenciu a decis ca Florin Ilinca să părăsească concursul, în timp ce Arpi a fost invitat în studioul antrenorului. Georgia Dascălu a fost aleasă să continue concursul, notează româniatv.net.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Loredanei

Marius Marin a fost salvat de voturile telespectatorilor. Loredana a ales să plece acasă Kinga Farcas, iar Muneer să meargă mai departe. Antrenoarea s-a arătat dispusă să colaboreze cu Andrei Hermeleu.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Smiley

Telespectatorii au decis ca Adrian Nour să participe în continuare la Vocea României. George Secioreanu a fost desemnat să părăsească concursul, iar Smiley a ales-o pe Stela Aniţa pentru a continua competiţia.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Moga

Voturile publicului au mers la Sânziana Nicolae. Moga a hotărât ca Elena Şalaru să părăsească scena de la Vocea României, iar Felix Burduşa să continue.

Angelo Simonică a părăsit concursul.

VOCEA ROMANIEI. Dacă în show-ul din 1 Decembrie, antrenorul Moga a trecut în postura de entertainer alături de What’s Up, Shift şi echipa DeMoga, cu care a cântat în premieră piesa „La mulţi ani”, în această ediţie a emisiunii, Julie Mayaya, deţinătoarea en-titre a trofeului, a revenit pe scena care a consacrat-o.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button