BAZAR

VOCEA ROMÂNIEI, MARȚI,16 SEPTEMBRIE. Smiley, Moga și Chirilă au întors în același timp scaunele

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 16 septembrie. VOCEA ROMÂNIEI. Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă, proaspat intrat în rândul antrenorilor, își dispută de acum vocile cu care speră să câștige marele titlu.

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 16 septembrie. Smiley, Moga si Tudor au intors in acelasi timp scaunele.

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 16 septembrie. Antrenorii VOCEA ROMÂNIEI intră în platou marți, 16 septembrie, pentru prima dată în noua formulă – Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă! ASTĂZI, MARȚI, 16 septembrie s-a dat startul competiției în care doar VOCEA contează – VOCEA ROMÂNIEI!

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 16 septembrie. Momente cheie se vor dezlantui pe micile ecrane si vor dezvalui atmosfera emisiunii, intr-un decor nou, o echipa noua de productie si antrenori plini de energie, hotarati sa selecteze cei mai buni concurenti cu care sa ajunga la trofeul Vocea Romaniei.

VIDEO în premieră din noul sezon VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 16 septembrie.

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 16 septembrie. Doar in aceasta saptamana se vor difuza in exclusivitate primele doua episoade Vocea Romaniei, urmand ca din 26 septembrie sa revina la programul intial – daca este vineri este Vocea Romaniei, anunță profm.ro.

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 16 septembrie. Cu o săptămână înainte de lansare, Pro TV schimbă ziua primei ediții a show-ului Vocea României.

VOCEA ROMÂNIEI. Astfel, în loc să înceapă vineri, 19 septembrie, așa cum a fost anunțat și promovat, Vocea României va debuta marți, 16 septembrie de la 20.30, „cu un episod surpriză în exclusivitate”, anunță postul de televiziune. Este pentru prima dată când postul face o astfel de schimbare pe ultima sută de metri.

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 16 septembrie. Vocea României va intra marțea viitoare când ar fi trebuit să fie difuzată cea de-a doua ediție al show-ului MasterChef.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button