VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 9 OCTOMBRIE 2015: Concurentă de la ROMÂNII AU TALENT, pe scena VOCEA ROMÂNIEI

de:
09 oct. 2015
0 Afișari
VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 9 OCTOMBRIE 2015: Concurentă de la ROMÂNII AU TALENT, pe scena VOCEA ROMÂNIEI

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 9 OCTOMBRIE 2015:

Voci originale, puternice, grave sau suave sunt gata sa impresioneze antrenorii de la Vocea Romaniei, informează site-ul emisiunii.

Cea de-a patra runda a auditiilor pe nevazute este gata sa inceapa, vineri, de la 20:30.

Tudor, Loredana, Smiley si Moga sunt gata sa-i asculte pe cei care vor urca pe scena si sa-i aleaga pe cei mai buni dintre ei, pentru a merge mai departe impreuna catre marele trofeu Vocea Romaniei! Concurenti cu atitudine si cu interpretari de exceptie ii vor face pe antrenori sa aiba replici bune si reactii pe masura. Lupta va fi, si de data aceasta, apriga, deoarece doar cei mai buni isi vor gasi un loc intr-una dintre cele patru echipe, adaugă sursa citată.

VOCEA ROMÂNIEI, AZI, 9 OCTOMBRIE 2015:

Diseara vom vedea concurenti cu calitati vocale remarcabile, care au venit din toata tara pentru a impresiona in cea mai buna competitie a vocilor. Tot in editia de diseara, o voce care s-a facut remarcata in primavara aceasta la Romanii au talent se va auzi pe scena Vocea Romaniei! 

Melodiile profunde si interpretarile originale vor fi la putere in cea de-a patra editie Vocea Romaniei. Here without you, Enjoy the silence sau Nobody’s wife sunt doar cateva dintre piesele care vor rasuna in aceasta seara pe scena vocilor.

Cookies