BAZAR

VOCEA ROMÂNIEI: A cucerit topurile acum câțiva ani și acum a devenit concurentă la Vocea României

VOCEA ROMÂNIEI, MARȚI, 16 SEPTEMBRIE: Numele Ana Maria Georgescu trezeste nostalgii tuturor celor care isi amintesc piesa cu care artista debuta la varsta de numai 14 ani, „Ochii tai”, in anul 2001.

VOCEA ROMÂNIEI, MARȚI, 16 SEPTEMBRIE: De atunci, creata cu chitara s-a transformat intr-o femeie extrem de atragatoare, dar la fel de talentata si a venit la auditiile pe nevazute de la „Vocea Romaniei” pentru un nou start in cariera sa muzicala.

IVOCEA ROMÂNIEI, MARȚI, 16 SEPTEMBRIE: mbracata intr-o rochie care ii venea ca turnata, o adevarata aparitie, Ana Maria a cantat cu o sensibilitate impresionanta piesa „Je t’aime”, a Larei Fabian. Antrenorii au ascultat-o cu familiaritate, fara sa recunoasca, insa, vocea Anei.

VOCEA ROMÂNIEI, MARȚI, 16 SEPTEMBRIE: Tudor Chirila a intors scaunul inca de la primele versuri, iar Smiley si Moga i-au urmat exemplul.

„Zici ca e Madalina Manole! La timbru e leita”, a exclamat Marius Moga inainte sa apese butonul curios sa vada cine canta.

Smiley, care a colaborat in trecut cu Ana Maria, a fost cel mai surprins de aparitia artistei: „Nu te-am mai vazut de cand erai mica. Te vreau in echipa mea. Cred ca te-ai copt extraordinar de bine”, a complimentat-o Smiley, in timp ce Marius Moga a completat: „Ai devenit o femeie beton si o cantareata armata”.

Dupa ce a cantarit vorbele antrenorilor, Ana Maria a ales sa mearga mai departe alaturi deSmiley, incurajata de faptul ca au colaborat foarte bine in trecut. 

 Sursa: vocearomaniei.protv.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button