BAZAR

VOCEA ROMÂNIEI 2015, SEZON NOU: Ivan Patzaichin cântă rock şi întoarce toate scaunele

PRO TV da startul unui nou sezon incendiar al show-ului in care doar vocea conteaza vineri, 18 septembrie, de la 20:30. Loredana, Moga, Smiley si Tudor si-au completat echipele, iar din septembrie va incepe lupta pentru al cincilea trofeu Vocea Romaniei. 

Ivan Patzaichin e rocker, iar pe vremea lui Ceausescu aducea pe ascuns in tara casete cu muzica lui preferata. Patzaichin si Tudor Chirila iubesc rockul si pe Dinamo.Intre doua emisiuni, juratii de la Vocea Romaniei se pot relaxa in Delta, la Ivan Patzaichin.

„I-am invitat sa vina sa vasleasca, Loredana mi-a promis ca vine in septembrie”, spune Ivan Patzaichin, cinform romaniatv.net.

In aceasta vara, caravana Vocea Romaniei a cautat cele mai bune voci din tara, in cadrul preselectiilor pentru sezonul cu numarul cinci. Timp de doua luni, echipa PRO TV a calatorit mai mult de 3.100 de kilometri si a vizitat cinci orase: Cluj-Napoca, Iasi, Brasov, Timisoara si Bucuresti, iar la preselectii au venit peste 2.000 de persoane, pregatite sa demonstreze ca vocea lor este cea care va intoarce scaunele antrenorilor.

In etapa urmatoare, antrenorii si-au ocupat scaunele si au inceput auditiile pe nevazute! Meniul muzical oferit de aspirantii la titlul de Vocea Romaniei a fost complet, cu melodii romanesti, hituri din repertoriul international, dar si alte surprize pe care telespectatorii le pot vedea incepand cu 18 septembrie, la PRO TV!

Loredana, Moga, Smiley si Tudor si-au completat echipele, iar acum sunt intr-o perioada intensiva de pregatiri si repetitii pentru etapa in care competitia vocilor se muta in ringul Vocea Romaniei. Pavel Bartos, gazda emisiunii, i-a urmarit pe antrenori, a incurajat concurentii, a fost alaturi de sustinatorii lor si a linistit spiritele de fiecare data cand lupta pentru o voce puternica a devenit mai crancena.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button