BAZAR

VOCEA ROMÂNIEI 2014. O adolescentă, cea mai curtată concurentă de până acum la VOCEA ROMÂNIEI

VOCEA ROMÂNIEI 2014. Gabriela Maria Şimandi, în vârstă de 17 ani, a lăsat juriul mut de uimire cu vocea sa senzaţională.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 19 SEPTEMBRIE 2014. Deşi toţi juraţii au vrut-o în echipa lor, Maria, cea mai curtată concurentă de până acum de la Vocea României, a ales să meargă mai departe în competiţie cu Smiley.

Vezi AICI cum a cântat Maria 

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014 – Auditiile pe nevazute la „Vocea Romaniei” au revenit în prim plan vineri, 19 septembrie 2014, de la ora 20.30, pe Pro TV. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun, sperand ca vor intoarce toate cele patru scaune si vor merge mai departe in competitie. Fiecare antrenor si-a propus sa ia in echipa lui doar acele voci cu adevarat speciale, care transmit si emotie, nu doar suna bine.

VOCEA ROMÂNIEI 2014. Marți a fost spectacol la propriu pe scena grandiosului show, iar cei 4 antrenori au fost surprinși de voci puternice, cu personalitate, care i-au facut să se lupte pentru a-i avea pe cei mai buni în echipa lor.

VOCEA ROMANIEI SEZONUL 4 – PRO TV a fost lider de audienta pe toate segmentele, comercial, urban si national, depasind cu mult Antena 1, care s-a aflat pe locul secund. Este de departe sezonul VOCEA ROMANIEI cu cel mai bun start de pana acum, iar concurentii de anul acesta sunt din ce in ce mai surprinzatori.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 19 SEPTEMBRIE 2014. Cu o săptămână înainte de lansare, Pro TV a schimbat ziua primei ediții a show-ului Vocea României. VOCEA ROMÂNIEI. Astfel, în loc să înceapă vineri, 19 septembrie, așa cum a fost anunțat și promovat, Vocea României a debutat marți, 16 septembrie de la 20.30, „cu un episod surpriză în exclusivitate”, potrivit postului de televiziune.

Vocea Romaniei 19 septembrie 2014Tudor Chirila – Vocea Romaniei: „Imi plac toti colegii. Pana acum nu ne-am urcat unii pe altii, nu ne-am batut inca foarte tare pe un concurent. Regret ca nu am luat o voce. Cred ca Vocea Romaniei este mai departe despre drumul concurentului decat despre castig”, a spus Tudor Chirila, cel mai nou membru al juriului de la Vocea Romaniei.

VOCEA ROMÂNIEI 2014 juriu. Loredana – Vocea Romaniei: „In primul rand, trebuie sa fie autentic, sa-si doreasca sa cante, sa fie deschis, sa aiba mintea si sufletul in armonie si bineinteles o voce care sa ajunga la suflet”, a spus Loredana despre concurentul de la Vocea României pe care îl vrea în echipa sa.

Smiley – Vocea Romaniei: „De vazut se vede senzational, de auzit se aude senzational, concurentii pe care i-am vazut pana acum sunt foarte misto si foarte variati”.

Marius Moga – Vocea Romaniei :”Cred ca Vocea are un standard de calitate al vociii peste orice alt format pe care eu l-am vazut international sau in Romania si juratii sunt oameni care au facut o gramada de lucruri la viata lor”, a spus Marius Moga, citat de Româniatv.net.

Vocea Romaniei 19 septembrie 2014 – Maestru de ceremonii a fost și în ediţia de vineri carismaticul Pavel Bartos: „Ma bucur de chimia care exista intre Tudor Chirila si ceilalti. Nu ma asteptam sa mai existe voci bune dupa atatea editii de Vocea Romaniei. In toamna, la ProTV. Doar vocea conteaza…va astept”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button