Vloggerul Selly, implicat într-un alt accident rutier în București: „Îmi cer mii de euro scuze”

23 ian. 2023
643 Afișari
Vloggerul Selly, implicat într-un alt accident rutier în București: „Îmi cer mii de euro scuze”
Vloggerul Selly, implicat într-un alt accident rutier în București: „Îmi cer mii de euro scuze” | Sursă foto: Captură-TikTok

Vloggerul Selly a fost implicat, de curând, într-un alt accident rutier în București. De data aceasta, el a fost cel vinovat.

Tânărul nu a frânat la timp și a lovit mașina aflată din fața lui.

Momentul a fost surprins de un fan și postat pe Tik Tok

În timp ce era în coloana de mașini, vloggerul nu a văzut mașina din față și a lovit-o. Un fan de-al lui a postat pe Tik Tok un videoclip de la fața accidentului. Videoclipul a devenit viral, strângând mii de like-uri și zeci de comentarii.

Câteva dintre comentarii sună cam așa:

  • „Eu nu înțeleg cum poate face accident atât de des cu atâtea opțiuni pe mașină.”
  • „Săraca mașină!”
  • „În fiecare an are un accident.”

Care a fost reacția vloggerului

Selly a făcut duet cu persoana care a suprins momentul, pe Tik Tok. Iată care a fost reacția vloggerului:

Încă unul băieți, încă unul! Pe față nu o lovisem până acum, o lovisem doar pe laterale, pe spate. Da, îmi cer mii de euro scuze, chiar nu am vrut. Era o coloană de mașini, s-a oprit brusc, eu n-am mai oprit.”, a afirmat tânărul pe pagina sa de Tik Tok.

@selly #stitch with @Stefan tik_tok10 ♬ original sound – selly

Selly a mai fost implicat anterior în accidente, toate ajungând mediatizate și cunoscute de către fani. Anul trecut a lovit mașina prietenului său, vloggerul Gami, în drum spre un concert.

Alt accident a avut loc în 2020, în București, iar primul accident s-a întâmplat în 2019, la o lună după obținerea permisului.

Acesta a postat chiar și clipuri pe Youtube referitoare la accidentele sale. Clipurile respective au strâns milioane de vizionări.

Te-ar putea interesa și:

Cookies