Vladimir Putin va fi operat de cancer în curând. Îl va înlocui temporar la putere un fost șef KGB (presă)

02 mai 2022
783 afișări
Vladimir Putin va fi operat de cancer în curând. Îl va înlocui temporar la putere un fost șef KGB (presă)
Vladimir Putin va fi operat de cancer în curând. Îl va înlocui temporar la putere un fost șef KGB (presă)

Vladimir Putin ar fi pregătit, în această perioadă,  pentru o operație de cancer, iar câtă vreme va fi indisponibil, îi va ține locul la Kremlin Nicolai Patrușev, fost șef KGB, scrie Daily Mail, care citează ceea ce numește “o sursă foarte bine plasată” de la Moscova.

Putin, despre care se mai spune că suferă și de Parkinson, ar avea  cancer abdominal sau de colon.

Cine e omul care l-ar înlocui pe Putin

În perioada în care va fi operat și se va reface după intervenția chirurgicală, puterea de la Kremlin va fi transferată lui Nikolai Patrușev.

Patrușev are 70 de ani, este văzut ca arhitectul cheie al strategiei de război a Ucrainei și ar fi omul omul care l-ar fi convins pe Putin că în Kiev e plin de neo-naziști.

Președintele rus Vladimir Putin ar fi făcut de curând analize oncologice, iar cele mai recente probleme identificate în timpul ultimei examinări sunt asociate cu cancerul de colon.

Intervenția chirurgicală ar fi trebuit să aibă loc deja, undeva în a doua jumătate a lunii aprilie, dar ar fi fost amânată până după data de 9 mai, când Rusia celebrează Ziua Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial, spune aceeași sursă: 

Lui Putin i s-a recomandat să fie supus unei intervenții chirurgicale, a cărei dată este discutată acum. 

În mod tradițional, ziua de 9 mai este sărbătorită cu mare fast în Piața Roșie din Moscova.

Cât de bolnav e Putin? „Are cancer, Parkinson și o tulburare mintală”

Aceeași sursă mai spune că Vladimir Putin, care are 69 de ani, suferă de „boala Parkinson și tulburare schizoafectivă”, care prezintă simptome de schizofrenie, inclusiv halucinații.  Dar Kremlinul a negat întotdeauna  categoric că Putin ar avea probleme medicale.

Chiar și atunci când Vladimir Putin a lipsit în mod misterios și au existat temeri sau speculații privind sănătatea lui, Kremlinul a insistat că președintele rus n-are nicio problemă serioasă de sănătate.

Cookies