Vladimir Putin, transportat la spital și operat de cancer. Două sosii sunt pregătite pentru aparițiile publice

16 mai 2022
17666 Afișari
Vladimir Putin, transportat la spital și operat de cancer. Două sosii sunt pregătite pentru aparițiile publice
Vladimir Putin, transportat la spital și operat de cancer. Două sosii sunt pregătite pentru aparițiile publice

Potrivit informațiilor transmise de publicația italiană La Stampa, Vladimir Putin a fost transportat de urgență la un spital din Moscova și a fost operat de cancer. Kremlinul a pregătit „înlocuirea” liderului rus pentru mai multe zile.

Vladimir Putin, transportat la spital și operat de cancer

La Stampa a citat surse apropiate Kremlinului, dar și informații care au fost distribuite pe Telegram de un fost colonel rus din securitate. Astfel, potrivit acestor surse, Vladimir Putin a fost operat de urgență la Moscova.

Președintele Rusiei a fost diagnosticat cu cancer, iar momentul critic – în care starea de sănătate i s-a înrăutățit – a fost după ziua de 9 mai 2022, când la acel moment în Moscova și alte câteva mari orașe din Rusia s-a sărbătorit Ziua Victoriei, potrivit publicației La Stampa.

Vladimir Putin a fost transportat de urgență la un spital din Moscova, unde o echipă de medici îl așteptau pregătiți pentru operație.

Două sosii sunt pregătite pentru aparițiile publice

Kremlinul este pregătit să-l înlocuiască pe Putin, timp de aproximativ 10 zile. Două sosii sunt deja pregătite pentru a juca rolul liderului rus, în cazul unor apariții în spațiul public.

Totodată, la Moscova au fost pregătite și filme care au scopul de a demonstra că Putin desfășoară activități normale. În acele imagini, președintele rus participă la diverse întâlniri și semnează unele documente.

În aceste zile urmează să se afle rezultatul operației la care a fost supus Vladimir Putin. Astfel, această informație ar urma să decidă ce se întâmplă cu războiul din Ucraina, dar și situația din Rusia.

Amintim că, în data de 9 mai 2022, Putin a participat în Piața Roșie din Moscova, la o paradă dedicată victoriei, în condițiile în care nu există această victoriei. Speculațiile au făcut înconjurul internetului: președintele rus părea obosit, era umflat la față și avea un mers tremurat-șchiopătat, iar la un moment dat s-a învelit cu o pătură pe picioare.

Cookies