Vladimir Putin ar avea cancer în fază terminală. „E în agonie”, spun surse de la Pentagon citate de presă

07 mart. 2022
1608 Afișari
Vladimir Putin ar avea cancer în fază terminală.
Vladimir Putin ar avea cancer în fază terminală. "E în agonie", spun surse de la Pentagon citate de presă

Vladimir Putin ar avea „cancer intestinal în fază terminală”, potrivit unei surse de la Pentagon, citată de Daily Star. Aceeași sursă a declarat că „fața umflată” a președintelui Rusiei ar sugera că face chimioterapie sau ia steroizi.

Vladimir Putin ar avea cancer în fază terminală

Ținem să menționăm, încă de la început că, aceste informații nu pot fi verificate și nici nu au fost confirmate din alte surse.

Sursa tabloidului Daily Star este un ofițer militar, care declară că analiștii au studiat atât comportamentul, cât și înfățișarea liderului de la Kremlin, în vârstă de 69 de ani. Analiștii sunt de părere că Putin este grav bolnav.

Ofițerul militar a declarat pentru tabloidul citat că expresia pe care o are președintele Rusiei, cea lipsită de zâmbet, ar arăta că liderul de la Kremlin suferă constant și chiar ar putea să fie în agonie. Oficialul american a subliniat că Putin a mai fost văzut în trecut zâmbind, dar în anul 2022 sunt puține fotografii cu el în care să arate fericit.

„E în agonie”, spun surse de la Pentagon citate de presă

Analiștii cred „cu tărie” că acesta este bolnav, deoarece președintele Rusiei este îngrijorat în ceea ce privește virusul sars-cov-2 și din această cauză își ține personalul la distanță.

Boala în faza terminală ar explica de ce liderul de la Kremlin este atât de agresiv sau ar putea explica invazia din Ucraina și dorința lui Vladimir Putin de a rămâne în istorie.

Medicul David Owen, care este și fostul ministru de Externe al Marii Britanii, l-a acuzat în trecut pe președintele Rusiei că ia medicamente care stimulează muşchii. Owen a subliniat că acest lucru se vede pe chipul lui Putin.

David Owen a precizat că aceste medicamente modifică fizionomia și reduc imunitatea, iar persoanele devin vulnerabile în fața virusului sars-cov-2. Fostul ministru de Externe al Marii Britanii a declarat pentru postul Times Radio:

„Uitaţi-vă la faţa lui, să vedeţi cum s-a schimbat – acum are o faţă ovală. Oamenii au spus că ar fi vorba de operaţii plastice sau Botox, dar eu nu cred deloc asta”, potrivit adevărul.ro.

Alți experți au vorbit despre izolarea lui Vladimir Putin din timpul pandemiei, care i-ar fi afectat starea psihică. Astfel, liderul de la Kremlin a decis să trimită mii de trupe ale armatei ruse pentru a invada Ucraina.

Cookies