ȘTIRI

Vlad Voiculescu vorbește și nu se mai oprește. Fostul ministru acuză un linșaj tipic comunist: A fost o acţiune ca la carte

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, spune că revocarea sa a fost o acţiune "ca la carte" şi transmite că aceasta a fost însoţită de un "linşaj mediatic", făcând trimitere la practicile leniniste prin care duşmanii trebuiau făcuţi "demni de dispreţul publicului".

Vlad Voiculescu a vorbit, luni, la Prima TV, în emisiunea Starea Nației, despre motivele pentru care crede că a fost demis din funcţia de ministru al Sănătăţii, el catalogând revocarea sa drept o acţiune „făcută ca la carte”.

 Vlad Voiculescu, noi acuzații grave

„Cred că e o combinaţie între deranjul produs înainte de alegeri şi o oarecare agendă asumată de la început şi uitându-mă înapoi încep să leg lucrurile, cu ce s-a întâmplat în timpul scurtului mandat de patru luni, dar pare destul de evident că a fost o acţiune ca la carte, făcută cu o acţiune de linşaj mediatic, iarăşi ca la carte. (…) Vladimir Tismăneanu scria că de la Lenin citire nu trebuia numai să învingi duşmanul, dar trebuie să-l faci mai mult decât ridicol, să-l urască lumea, să-l considere demn nu numai de ce i s-a întâmplat, dar demn de dispreţul publicului”, a afirmat Voiculescu, informează News.ro.

Fostul ministru al Sănătăţii a vorbit despre posturi în sistemul public de sănătate pentru care se plătesc „mii, câteodată zeci de mii de euro”, bani din care unele sume merg către „partid”.

„Unde te uiţi găsesţi câte un carnet de partid, fie asumat, fie neasumat, dar toată lumea ştie”, a adăugat fostul ministru.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button