Vlad Voiculescu, surprins a doua oară fără mască în minister. Au trecut patru zile de la prima „neatenție”

02 apr. 2021
112 Afișari
Vlad Voiculescu, surprins a doua oară fără mască în minister. Au trecut patru zile de la prima „neatenție”

Vlad Voiculescu, surprins a doua oară fără mască în minister. Ministrul Sănătății a apărut din nou, în public, fără mască, în timp ce participa la Reuniunea Informală a Miniștrilor de Sănătate din Uniunea Europeană. De asemenea, Vlad Voiculescu a întârziat la conferință, iar când a preluat cuvântul a vorbit complet pe lângă subiect. Este acuzat de către social-democrați: „ne-a făcut de râs la nivel european!”.

Vlad Voiculescu, surprins a doua oară fără mască în minister

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fentat din nou legea și nu a purtat masca, deși se afla într-o instituție publică. Vlad Voiculescu se afla în sediul Ministerului Sănătății și participa online la Reuniunea Informală a Miniștrilor Sănătății din statele membre ale Uniunii Europene.

Vlad Voiculescu a apărut fără mască de protecție, deși lângă el se afla o colegă care purta mască. Totodată, ministrul Sănătății a întârziat la ședință și l-a pus într-o situație neplăcută pe moderatul conferinței. Persoana care găzduia întâlnirea a încercat în repetate rânduri să-i dea cuvântul ministrului român, însă Voiculescu nu apărea în cadru.

Colega lui Vlad Voiculescu a încercat să-l apere și a invocat unele probleme tehnice, deși se vede clar în imagini că ministrul nu era lângă ea.

„Am avut niște probleme tehnice, ministrul vine într-un minut. Scuze pentru această intervenție!”

În cele din urmă, Vlad Voiculescu și-a făcut apariția, dar a ratat tema discuției. A vorbit despre pandemie, însă, cât timp a fost absent, tema de discuție a fost schimbată, iar participanții ar fi trebuit să vorbească despre planul european privind combaterea cancerului, potrivit Antena3.ro.

„România a suspendat vaccinarea doar cu un singur lot, cu două loturi, îmi cer scuze, din vaccinul AstraZeneca”.

Social democrații au scris despre Voiculescu într-o postare pe pagina de Facebook, unde îl acuză că ne-a făcut de râs la nivel european pentru că a invocat probleme tehnice deși nu urmărea, de fapt, ședința.

„Ministrul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcălește pe ceilalți miniștrii europeni ai sănătății, invocând probleme tehnice deși nu urmărea de fapt ședința, Voiculescu a greșit și tema discuțiilor”, au scris aceștia pe Facebook.

Au trecut patru zile de la prima „neatenție”

Nu este pentru prima dată când Vlad Voiculescu este surprins fără mască de protecție. În urmă cu doar patru zile, ministrul Sănătății a fost fotografiat fără mască, în public, pe holurile Parlamentului.

Atunci, după ce imaginile au devenit publice, ministrul Sănătății a cerut să fie amendat.

„Am luat legătura și m-am cerut amendat, voi contribui la bugetul statului. Și îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenție!”, declara Voiculescu.

Până acum, însă, Vlad Voiculescu nu a anunțat să fi primit vreo sancțiune.

Cookies