ÎN ȚARĂ

Vlad Voiculescu, prima reacție după ce a fost fotografiat fără mască în Parlament: Eram într-o conferinţă video

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a venit, luni, cu o reacție după ce a fost surprins fără mască în Parlament. Totuși, membrul Executivului se apără și spune că era într-o conferință video și nu era nimeni în jurul său.

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu afirmă, după ce a fost fotografiat fără mască în Parlament, că era într-o conferinţă video şi şi-a dat jos masca pentru intervenţie şi că nu era nici o persoană la mai puţin de 10 metri. ”Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate”, conchide ministrul.

Prima reacție a ministrului Sănătății

”Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliştii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură. Eram într-o conferinţă video mi-am dat jos masca pentru intervenţie, pentru a mă face mai bine înţeles şi pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar şi pentru a bea apă. Fără să spun că asta justifică greşeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puţin de 10 metri în jurul meu”, scrie ministrul pe Facebook.

El precizează că la un moment dat i-a fost atrasă atenţia şi şi-a pus la loc masca.

„Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, conchide Voiculescu.
Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie COVID-19, pe holurile Parlamentului, relatează Ştirile Pro TV. Fostul consilier onorific al MS, Răzvan Cherecheş s-a declarat profund şocat că ministrul nu poartă mască în plin val 3 al pandemiei şi în condiţiile în care secţiile de terapie intensivă sunt aglomerate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button