ȘTIRI

Vlad Voiculescu după scandalul de la Spitalul Foișor: „Ministerul Sănătății nu poate decide peste un manager de spital aflat în subordinea unei primării”

Ministrul Sănătații, Vlad Voiculescu, a făcut declarații de presă după scandalul de la Spitalul Foișor privind transferul de pacienți, situație ce a generat un adevărat scandal vineri seară.

Vlad Voiculescu spune după scandalul de la Spitalul Foișor că este regretabil că acest lucru s-a întâmplat, dar că de la un anumit punct încolo s-a folosit o criză.

 

„Toți pacienții au avut de ales dacă sunt transferați la alte spitale sau dacă merg acasă. Discuțiile despre includerea în circuitul COVID-19 sunt de un an de zile. MS a dat avizul pentru că de acele locuri depinde viața unor oameni. S-a întârziat cu acordul managerului. Spitalul nu e sub autoritatea Ministerului. Ministerul Sănătății nu poate decide peste un manager de spital aflat în subordinea unei primării. Este regretabil că acest lucru s-a întâmplat, dar de la un anumit punct încolo s-a folosit o criză”

Spitalul Foișor din București a devenit spital COVID, pacienții non-COVID fiind mutați în alte unități spitalicești vineri seara.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button