Vlad Voiculescu a publicat raportul pe trei luni la MS: Mai multe paturi la ATI, mai multe teste și mai mulți urmăritori pe Facebook

27 mart. 2021
117 Afișari
Vlad Voiculescu a publicat raportul pe trei luni la MS: Mai multe paturi la ATI, mai multe teste și mai mulți urmăritori pe Facebook

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a prezentat vineri un raport privind măsurile luate de Minister în ultimele trei luni pentru combaterea pandemiei COVID-19. Printre realizări se numără creșterea numărului de urmăritori pe rețelele sociale și o serie de plicuri poștale și broșuri.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a publicat raportul pe care l-a înaintat premierului Florin Cîțu cu activitatea instituției pe care o conduce privind combaterea pandemiei Covid-19 de când este în Guvern.

Printre realizările lui Vlad Voiculescu se află și tipărirea unor plicuri poștale cu mesajul “Om cu om, oprim pandemia”, întocmirea unei broșuri cu întrebări și răspunsuri despre vaccinare, un ghid de comunicare cu privire la vaccinare pentru orașe și companii și date privind creșterea numărului de urmăritori pe Facebook, numărului de comentarii și share-uri pe pagina Ministerului.

“Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a prezentat ieri în ședința de Guvern un raport al măsurilor luate de Ministerul Sănătății în ultimele trei luni pentru combaterea pandemiei COVID-19. Între cele mai importante măsuri se numără:

* Dotarea spitalelor pentru combaterea COVID-19

* Creșterea numărului de paturi ATI și paturi de terapie acută

* Creșterea capacității de testare la nivel național

* Adaptarea indicatorilor epidemiologici pentru o imagine reală a evoluției pandemiei”, arată mesajul publicat de Ministerul Sănătății pe Facebook, însoțit de o prezentare a activității instituției privind combaterea pandemiei.

Într-una dintre imagini, Ministerul condus de Vlad Voiculescu prezintă “Campania «Om cu om oprim pandemia»”:

-7 spoturi video de promovare a vaccinării

-Broșura cu întrebări și răspunsuri despre vaccinare

-Răspunsuri video la întrebările despre vaccinare și pandemie

-Peste 40 de mituri și dezinformări combătute

-Ghid de comunicare cu privire la vaccinare pentru orașe și companii

-Plicuri Poștale tipărite cu mesajul “Om cu om, oprim pandemia”, în colaborare cu Poșta Română.

Premierul Florin Cîțu i-a cerut ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, să prezinte un raport privind măsurile luate de la începutul anului pentru pregătirea sistemului de sănătate pentru valul al treilea al pandemiei. De asemenea, Cîțu i-a cerut ministrului să comunice săptămânal.

Cookies