Vlad Voiculescu a fost amendat cu 1.500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție

02 apr. 2021
48 Afișari
Vlad Voiculescu a fost amendat cu 1.500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție

Vlad Voiculescu a fost amendat cu 1.500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție, conform unui comunicat al Poliției Capitalei. Amenda primită de Ministrul Sănătății este de trei ori mai mare decât cea primită, pentru același motiv, de Raluca Turcan, Ministrul Muncii,

Vlad Voiculescu a fost amendat. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost amendat vineri cu 1.500 de lei pentru că nu a purtat mască de protecție în Palatul Parlamentului.

Potrivit unui comunicat transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, ”pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, un membru al Guvernului a fost sancționat contravențional, cu suma de 1.500 lei, pentru neportul măștii de protecție”.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie Covid-19, pe holurile Parlamentului. Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi s-a salutat cu doi colegi.

Și ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost amendată de poliție, joi, pentru nepurtarea măștii de protecție, după ce s-a înghesuit într-o remorcă cu opt persoane, între care și un minor. În cazul acesteia însă amenda a fost de doar 500 de lei.

Voiculescu și Turcan, surprinși, din nou, fără mască

Vlad Voiculescu a fost amendat.La doar câteva zile distanță, Vlad Voiculescu a fost, din nou, surprins fără mască de protecție.

Același lucru l-a făcut și Raluca Turcan, și ea fiind surprinsă fără mască de două ori, în interval de câteva zile.

Cookies