Vlad Moisescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PNL

de:
04 feb. 2013
0 Afișari
Vlad Moisescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PNL

„Astăzi, 4 februarie 2013, am înaintat Biroului Permanent Central al Partidului Naţional Liberal demisia mea din funcţia de vicepreşedinte al partidului. Actul demisiei reprezintă manifestarea dezacordului meu faţă de modul în care dl. Crin Antonescu înţelege să utlizeze prerogativele de preşedinte al PNL în scopul reglării de conturi personale în interiorul partidului. Ultimele exemple în acest sens sunt decapitarea conducerii organizaţiilor de tineret şi studenţi ale filialei PNL Sector 1 şi, mult mai grav, suspendarea activităţii Curţii de Onoare şi Arbitraj a partidului, curte care reprezintă „justiţia” internă a formaţiunii liberale”, a declarat Vlad Moisescu, într-un comunicat de presă.

Fostul preşedinte al PNL Sector 1 a precizat că, din cauza „incompatibilităţii de viziune şi metodă” dintre el şi Crin Antonescu, renunţă la funcţia de vicepreşedinte şi revine la statutul de simplu membru al Partidului Naţional Liberal, calitate pe care o deţine din luna februarie 1990.

„Ca simplu membru al Partidului Naţional Liberal, le adresez colegilor mei, în perspectiva apropiatului Congres, un apel la responsabilitate şi la raţiune în raport cu viitorul PNL şi al ofertei pe care partidul nostru o prezintă societăţii româneşti: Fiţi conştienţi că PNL înseamnă mai mult decât un vehicul electoral sau o siglă de partid. PNL este promotorul şi garantul liberalismului în România. Gândiţi-vă, de aceea, foarte bine înainte de a decide înlocuirea proiectului nostru vechi de 23 de ani cu obiectivul pe termen scurt al unei singure persoane”, le-a transmis Moisescu colegilor de partid.

În replică, liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că decizia lui Moisescu „este un gest pentru un mic scandal”.

Cookies