Vlad Craioveanu a semnat un nou contract cu un post de radio după ce a plecat de la Tanănana

de:
29 feb. 2016
0 Afișari
Vlad Craioveanu a semnat un nou contract cu un post de radio după ce a plecat de la Tanănana

Emisiunea „B Smart cu Craioveanu și Dinculescu” va fi difuzat în timpul săptămânii, de luni pana vineri, între orele 15 și 18, potrivit Pagina de Media.

Mă încântă numele cu care m-am întâlnit la SmartFM și, de asemenea, sunt fericit că pot împărtăși aceeași viziune despre radio cu oameni avizați din domeniu„, a declarat Vlad Craioveanu.

Vlad Craioveanu a mai lucrat la Pro FM, Guerilla, Radio 21, VibeFM și Tanănana. El a mai făcut echipă cu Manuel Dinculescu, în 2013 și 2014, la Radio 21 când realizau împreună cu Dj Andi și Orlando emisiunea de succes „Patrula 21″. În data de 26 februarie Vlad Craioveanu a încheiat colaborarea cu postul de radio Tanănana. Plecarea vine după ce omul de radio a fost în preaviz în ultima lună. De altfel aproape toți angajații postului Tanănana au fost în preaviz. Măsura a fost luată de conducerea postului ca urmare a cifrelor slabe de audiență, anunțate în luna ianuarie.

Citeşte şi Marius Tucă are emisiune la radio. Unde poate fi ascultat

La finalul lunii ianuarie postul Smart FM a anunțat CNA că îşi schimbă formatul din muzical – adult contemporary în preponderent cultural. Tot atunci, reprezentanții postului deținut de Marius Tuca au anunțat că chef Patrizia Paglieri, Ioana Moldovan şi actorii Marius Manole şi Dorina Chiriac vor realiza emisiuni la Smart FM.

Cookies