Vitrine instagramabile din București – o plimbare plină de încântare de pe Calea Victoriei

15 ian. 2023
600 afișări
Vitrine instagramabile din București - o plimbare plină de încântare de pe Calea Victoriei
Vitrine instagramabile din București. Vitrinele de pe Calea Victoriei | Sursa foto: arhiva personală

Dacă e vorba de fotografii remarcabile, memorabile, super și cool,  Instagram rămâne locul în care ai șanse să le găsești. E locul în care utilizatorii postează des imagini ale locurile în care merg și ceea ce fac pe parcursul zilei. Mergem și noi, împreună cu ei sau de capul nostru, la o plimbare prin centrul Bucureștiului, să vedem ce găsim instagramabil.

Cum arată iarna asta în vitrinele de pe Calea Victoriei

Calea Victoriei este una dintre cele mai vechi artere ale Bucureștiului și totodată una dintre cele mai frumoase zone ultracentrale ale Capitalei.

Iar rândurile acestea nu sunt doar pentru pasionații de fotografie sau social media, ci și pentru bucureștenii care își doresc să iasă la o plimbare, dar nu știu unde.

Majoritatea vitrinelor au fost deja decorate pentru Crăciun și sunt pregătite să își întâmpine clienții cu obișnuiții brăduți împodobiți și cu instalațiile luminoase.

Prima vitrină care atrage atenția trecătorilor este cea a braseriei Casa Capsa, prin culoarea albă care predomină în geamurile sale, evidențiind culoarea zăpezii (pe care poate abia așa ne-o mai amintim și noi). Descrierea acestei vitrine se poate reduce la un vers regăsit într-unul dintre cele mai iubite cântece de Crăciun, și anume „I am dreaming of a white Christmas”.

vitrine-instagramabile-bucuresti
Vitrinele de pe Calea Victoriei / Sursă foto: B365.ro

Braseria ,, Arogant” are, de asemenea, o vitrină interesantă, decorată cu globulețe, ramuri de brad și cutii de cadouri. Este perfectă pentru reperele de pe Instagram cu tematică de sărbători.

vitrine-instagramabile-bucuresti
Vitrine decorate festiv de pe Calea Victoriei / Sursa foto: B365.ro

Un alt magazin cu o vitrină remarcabilă este ,,Casa Frumoasa”, chiar dacă încă nu este decorat festiv, acesta atrage privirile prin ținutele vizibile prin geam, prin posturile manechinelor și în special prin numele său.

vitrine-instagramabile-bucuresti
Vitrine instagramabile din capitală / Sursa foto: B365.ro

Cafenele cu vitrinele lor păline de viață pot fi considerate oricând  atracții de pe Calea Victoriei.

Vitrinele după care întorci capul

Cafeneaua ,,Les Amantes” oferă un vibe bestial  cu ursuleții de pluș și cadourile împachetate frumos.

vitrine-isntagramabile-bucuresti
Cafenele romantice de pe Calea Victoriei / Suesa foto: B365.ro

Și vitrina cafenelei ,,Ruby” e perfect instagramabilă, cu boabele de cafea transformate în veselie de iarnă. cafenele-bucurești-calea-victoriei

Vitrinele cafenelelor de pe Calea Victoriei / Sursa foto:B365.roPe lângă braserii, cafenele și magazine de modă, am descoperit și o papetărie decorată foarte drăguț, minunată în  simplitatea ei.

vitrina-brasserie-bucuresti
Vitrina papetăriei de pe Calea Victoriei / Sursa foto: arhiva personală

Acestea sunt câteva dintre vitrinele și clădirile instagramabile din centrul Bucureștiului, vitrinele pe care le-am descoperit la o plimbare pe-nserat pe Calea Victoriei. Fiecare spune, în felul ei, o poveste,  iar poveștile sunt mereu binevenite.

Cookies