BAZAR

VISURI LA CHEIE: Ultimul episod din acest sezon prezintă povestea unui copil operat de tumoră la cap

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 17 DECEMBRIE 2014: Miercuri seara, incepand cu 20:30, la PRO TV, telespectatorii vor putea urmari implinirea unui nou vis. Caravana Visuri la Cheie va ajunge in aceasta saptamana in Dragomiresti Deal, unde va opri in fata casei lui Victor Damian, un copil de numai 12 ani, operat de tumora pe creier.  

Familia Damian a primit un dar neasteptat de sarbatori. Copilul cel mare, Victoras, a fost nascut chiar de Mos Niculae. Familia ducea o viata normala, pana in 2007 cand Victor a inceput sa acuze dureri groaznice de cap. Nu suporta lumina, televizorul si obosea extrem de repede. Rezultatul examenului RMN a fost tulburator: tumoare craniofaringiom.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 17 DECEMBRIE 2014: Prima operatie din martie 2007 a fost un succes, 90% din tumoare fiind eliminata. Exista riscul ca baietelul sa ramana paralizat. Problemele nu s-au oprit aici: dupa operatie, baietelul a facut diabet insipid. La controalele de rutina, tumoarea nu a recidivat. In paralel, Victor a fost supus unui control mai amanuntit unde a aflat ca tumoarea este mult mai mare decat la inceputul operatiei. 

Salvarea lui Victor a venit de la o clinica medicala din Germania. Suma necesara interventiei chirurgicale depasea insa posibilitatile familiei Damian. Primul semn al solidaritatii umane a aparut in acea perioada in viata acestora, suma fiind stransa in urma mediatizarii cazului prin intermediul unei campanii Acasa TV. Victor a fost operat pentru a doua oara, in prezent fiind sanatos.

Familia lui Victor este un exemplu de oameni luptatori. Au crezut in faptul ca Victoras isi va reveni si ca va duce o viata normala si au facut tot posibilul sa stranga bani pentru operatia copilului. Mai mult decat atat, i-au oferit acestuia un fratior pe care Victor il iubeste enorm. Va fi o editie cu totul si cu totul speciala, care va incheia un sezon de succes”, a declarat Dragos Bucur.  

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 17 DECEMBRIE 2014: Pe parcursul emisiunii, Victor si familia sa vor avea parte de o serie de surprize muzicale din partea unor cantareti extrem de indragiti si cunoscuti din Romania. 

 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button