Familia Damian a primit un dar neasteptat de sarbatori. Copilul cel mare, Victoras, a fost nascut chiar de Mos Niculae. Familia ducea o viata normala, pana in 2007 cand Victor a inceput sa acuze dureri groaznice de cap. Nu suporta lumina, televizorul si obosea extrem de repede. Rezultatul examenului RMN a fost tulburator: tumoare craniofaringiom.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 17 DECEMBRIE 2014: Prima operatie din martie 2007 a fost un succes, 90% din tumoare fiind eliminata. Exista riscul ca baietelul sa ramana paralizat. Problemele nu s-au oprit aici: dupa operatie, baietelul a facut diabet insipid. La controalele de rutina, tumoarea nu a recidivat. In paralel, Victor a fost supus unui control mai amanuntit unde a aflat ca tumoarea este mult mai mare decat la inceputul operatiei. 

Salvarea lui Victor a venit de la o clinica medicala din Germania. Suma necesara interventiei chirurgicale depasea insa posibilitatile familiei Damian. Primul semn al solidaritatii umane a aparut in acea perioada in viata acestora, suma fiind stransa in urma mediatizarii cazului prin intermediul unei campanii Acasa TV. Victor a fost operat pentru a doua oara, in prezent fiind sanatos.

Familia lui Victor este un exemplu de oameni luptatori. Au crezut in faptul ca Victoras isi va reveni si ca va duce o viata normala si au facut tot posibilul sa stranga bani pentru operatia copilului. Mai mult decat atat, i-au oferit acestuia un fratior pe care Victor il iubeste enorm. Va fi o editie cu totul si cu totul speciala, care va incheia un sezon de succes”, a declarat Dragos Bucur.  

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 17 DECEMBRIE 2014: Pe parcursul emisiunii, Victor si familia sa vor avea parte de o serie de surprize muzicale din partea unor cantareti extrem de indragiti si cunoscuti din Romania.