BAZAR

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 7 OCTOMBRIE. Visul unei mame cu 7 copii de a avea o casă devine realitate

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 7 OCTOMBRIE 2015. După 14 ani de violenţe în familie, Anişoara Bordei a plecat de acasă împreună cu cei şapte copii ai ei. „Din 14 ani, 12 tot am luat bătaie”, a spus femeia.

VISURI LA CHEIE SEZONUL 2, EPISODUL 3. Şi copiii ei au dezvăluit că au fost martorii bătăilor pe care mama lor le primea de la tatăl lor.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 7 OCTOMBRIE 2015. Sătulă de bătăile primite din partea soţului, dar şi de faptul că acesta era agresiv şi cu copiii, femeia şi-a luat inima în dinţi şi a plecat de acasă.

Chiar dacă a avut parte de o viaţă plină de necazuri, Anişoara a pus pe primul loc educaţia copiilor ei.

VISURI LA CHEIE SEZONUL 2, EPISODUL 3. După ce au locuit într-o locuinţă sărăcăcioasă în Bucureşti, înghesuiţi în două camere, cei opt membri ai familiei vor locui într-un apartament cu patru camere, pe care l-au primit din partea unei fundaţii. Pentru că nu s-a putut împrumuta la bancă pentru a achiziţiona o locuinţă, fiindcă avea prea mulţi copii în grijă, fundaţia a găsit o altă soluţie pentru Anişoara. Femeia va putea plăti casa în rate, ca şi cum ar locui cu chirie.

Bucuroşi fiind că vor avea mai mult spaţiu de locuit, băieţii mari au ales să locuiască într-o cameră, cei mici au optat pentru un alt dormitor, iar fetele au ales o altă cameră, în timp ce Anişoara şi fiica ei cea mică vor locui în sufragerie.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 7 OCTOMBRIE 2015. Din vechea casă, Anişoara a cerut să-i fie adusă maşina de spălat pe care primit-o de la şefa ei.

Este pentru prima dată când echipa „Visuri la cheie” nu renovează aceeaşi locuinţă, ca până acum.

VISURI LA CHEIE SEZONUL 2, EPISODUL 3. Întrebaţi fiind ce îşi doresc să aibă în noua lor casă, copiii au spus că vor un televizor sau un pat.

În timpul renovărilor, o bucureşteancă i-a spus lui Dragoş Bucur că vrea să doneze cărţile din biblioteca ei.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 7 OCTOMBRIE 2015. Dragoş Bucur a declarat în cadrul emisiunii că Anişoara i-a cerut să nu dezvăluie nici locul de unde a plecat şi nici unde s-a mutat aceasta cu copiii ei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button