BAZAR

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 4 NOIEMBRIE 2015. Cum se schimbă destinul unei mame şi al fetelor ei

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 4 NOIEMBRIE 2015. Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si Dragos Isacescu au mers in localitatea Dragomiresti pentru a schimba destinul unei familii greu incercate de viata. Acestia au avut la dispozitie doar doua saptamani pentru a implini cel mai mare vis al familiei Dumitrescu, acela de a avea o locuinta complet renovata si utilata.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 4 NOIEMBRIE 2015. Dupa o casnicie de 14 ani, Mariana nu a mai suportat agresiunile la care era supusa zilnic de catre sotul sau. In anul 2011 aceasta a decis sa plece de acasa impreuna cu cele trei fiice ale sale, Ana-Maria si gemenele Andrada si Emilia si sa inceapa o noua viata, fara suferinta.

Cele patru au locuit timp de doi ani la mama Marianei, dupa care s-au mutat cu chirie pentru inca un an. In 2014, sotul ei a decedat, asa ca ea si fetele au revenit acasa. Femeia este extrem de muncitoare si lucreaza chiar mai mult de 12 ore pe zi pentru a le oferi Anei, Andradei si Emiliei tot ce au nevoie, conform protv.ro.

 

Azi la ProTV in Visuri la cheie

Posted by Visuri la cheie on Wednesday, November 4, 2015

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 4 NOIEMBRIE 2015. Incepand cu varsta de 4 ani, Ana Maria a avut probleme de sanatate – astm bronsic, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa invete si sa intre la un liceu foarte bun. Chiar daca problemele continua, fata studiaza extrem de bine si are rezultate bune la scoala.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button