BAZAR

VISURI LA CHEIE,MIERCURI, 21 OCTOMBRIE.Povestea dramatică a unei familii încercate din greu de viață

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE. Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist, Dragos Isacescu, au pornit spre localitatea Cincsor, in judetul Brasov, pentru a schimba destinul unei familii greu incercate de viata.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE. Ana Boboc si Florin Boboc s-au luptat cu toate problemele de viata pe care le-au intampinat. Cei doi au muncit din greu pentru a oferi fiicelor lor, Ana si Dara, o viata decenta si resurse suficiente pentru a dobandi educatia pe care si-au dorit-o. In momentul de fata doar Dara locuieste cu ei, Ana fiind stabilita la Bucuresti.

Totul a fost bine pana in urma cu noua ani cand fiica cea mare, Dara, a inceput sa aiba probleme de sanatate. Pana in anul al II-lea de facultate, Dara a fost un copil si un adolescent fara probleme.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE. A fost diagnosticata cu diferite boli, insa nici in momentul de fata nu se cunoaste cauza afectiunii sale, ea fiind imobilizata intr-un scaun cu rotile. Dupa ce a intrerupt Facultatea de Peisagistica, fata a inceput la Sighisoara Facultatea de Pictura din cadrul Universitatii de Arte si Design Cluj-Napoca, pe care a absolvit-o in anul 2010.

Veniturile familiei sunt extrem de mici si abia reusesc sa supravietuiasca de pe o zi pe alta. In acest moment, prioritatile familiei Boboc sunt legate de cheltuielile cu tratamentele, investigatiile, recuperarile, precum si cheltuielile cu materialele necesare Darei pentru a picta si a-si expune lucrarile.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 21 OCTOMBRIE. Si-au dorit o casa in care sa poata duce o viata decenta, iar Dara sa aiba parte de toate cele necesare pentru a putea picta in liniste.

Citește mai multe pe stirileprotv.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button