VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 10 NOIEMBRIE. Casă nouă pentru două fete gemene şi mama lor

de:
11 nov. 2015
22 Afișari
VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 10 NOIEMBRIE. Casă nouă pentru două fete gemene şi mama lor

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2015. Miercuri, de la 20:30, telespectatorii cunosc o familie cu o poveste emotionanta, care a luptat zi de zi pentru un trai decent. In anul 2002 Mirela s-a casatorit, crezand ca omul care i-a jurat credinta va fi langa ea pentru totdeauna. Un an mai tarziu s-au nascut cele doua fete, Ioana si Maria, iar viata femeii s-a schimbat radical.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2015. Sotul ei refuza sa mearga la serviciu si gasea tot felul de pretexte pentru a sta acasa si a avea grija de fete, cu toate ca in realitate lucrurile sateau altfel. Mirela muncea pentru a intretine familia, iar sotul ei disparea de acasa si le lasa pe gemene singure, chiar daca erau foarte mici. Cu toate ca femeia a incercat din rasputeri sa-si salveze casnicia, acest lucru nu a fost posibil.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2015. A urmat divortul, iar in urma partajului casa a fost evaluata la o suma care depasea cu mult veniturile Mirelei. Ea a facut trei credite de nevoie personale pentru a putea sa-si despagubeasca sotul, iar acum veniturile ei lunare merg la banci pentru plata ratelor lunare.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2015. Cele trei se descurca foarte greu, insa acest lucru nu le opreste pe cele doua fete sa mearga la scoala si sa aiba rezultate exceptionale. In fiecare an, ele sunt olimpice la diferite materii si primesc bursa de merit. Din banii pe care ii primesc pentru bursa, fetele isi ajuta mama si au reusit sa-si plateasca o excursie.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2015. Echipa Visuri la cheie va merge astazi la familia Voicu, iar pe parcursul celor doua saptamani, cat va dura renovarea casei, Mirela, Ioana si Maria vor merge intr-o vacanta, iar fetele il vor intalni pe artistul lor preferat, Smiley.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2015. Cand vor reveni, ele nu vor primi doar o locuinta complet schimbata, ci si sansa de a avea o viata mai buna.

Sursa: visurilacheie.protv.ro

Cookies