VISURI LA CHEIE cu Dragoş Bucur, în premieră, ieri, miercuri, 29 OCTOMBRIE 2014, la Pro TV

de:
29 oct. 2014
5 Afișari
VISURI LA CHEIE cu Dragoş Bucur, în premieră, ieri, miercuri, 29 OCTOMBRIE 2014, la Pro TV

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE:  Emisiunea „Visuri la Cheie” a debutat miercuri, 29 octombrie la PRO TV. 

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE:  Pe parcursul lucrărilor, familiile al căror destin este pe cale să se schimbe pleacă într-o vacanță, pentru ca surpriza revederii locuinței să atingă intensitatea maximă.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE:  „Povestea prezentată în prima ediție a emisiunii „Visuri la Cheie” este impresionantă! O mamă care-și crește singură cei doi copii, în mediu rural unde traiul de pe o zi pe alta este copleșitor. Acestor probleme li se adaugă o locuință fără utilitățile necesare unui trai decent”, a povestit Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE:  Povestea de viaţă a Mariei este cu adevărat impresionantă: aceasta a ales să renunţe la viaţa din Bucureşti pentru a-şi creşte cele două fetiţe într-un mediu liniştit şi curat, totul din cauza problemelor de sănătate ale celor mici. Acum, Maria locuieşte în Ulieşti, o mică aşezare din judeţul Dâmboviţa. Dragoş Bucur, însoţit de echipa sa de ajutoare de nădejde – Alina Vîlcu, Adela Pârvu şi Andrei Samoil -, au surprins-o pe Maria Munteanu în momentul în care autocarul „Visuri la Cheie” a ajuns în faţa casei.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE:  Maria Moldoveanu este o mama care isi creste singura cele doua fetite. O mama care a renuntat la tot pentru sanatatea fiicei sale.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE:  Maria Moldoveanu Draghici s-a nascut in Bucuresti in urma cu 46 de ani. Este o fosta luptatoare si antrenoare de culturism si arte martiale, care de-a lungul anilor a format foarte multi copii, care intre timp au devenit campioni (ex. seful arbitrilor la arte martial din Romania este un fost elev de-al Mariei), trebuie sa lupte pentru viata propriei fiice. A lucrat ca operator la fostul Spital pentru Diabetici Malaxa. Maria este divortata si are doua fetite, Iasmina de 8 ani si Ema de 6 ani.

VISURI LA CHEIE PRO TV:  Povestea dramatica a Mariei Moldoveanu Draghici, incepe in urma cu opt ani cand se naste primul copil, Iasmina. A doua zi dupa botez, Iasmina, fiica cea mare a facut convulsii. Diagnostic pus de medici a fost mult prea crunt pentru un suflet atat de mic – schizoepilepsie. Iasminei i s-a gasit un vas de sange pe creier care putea sa se sparga in orice clipa, iar fetita risca sa ramana o leguma toata viata.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE:  Din cauza tratamentului, Iasmina reactiona foarte urat; se auto-mutila, isi tragea pielea de pe ea, se musca, se tragea de par. Maria, mama Iasminei, ne-a povestit ca din cauza unor medicamente pentru epilepsie, fetita facea crize foarte des, devenea foarte violenta. Timp de trei ani, Iasmina a urmat tratamentul pentru epilepsie; in cel de-al patrulea an mama decide sa-l intrerupa treptat. Intre timp fetita este depistata cu inceput de autism, scrie protv.ro.

VISURI LA CHEIE PRO TV. Dupa intreruperea medicatie pentru Iasmina, Maria incepe sa se documenteze tot mai mult si incerca sa gasesca o solutie fetita sa. Asa decide sa apeleze la terapia cu animale si la terapia naturista. In urma terapiei, fetita incepe sa se simta din ce in ce mai bine, nu mai face crize atat de des. Pentru apela la terapia cu animale, Maria se hotareste sa vinda apartamentul cu doua camere, confort 2 din Bucuresti – Pantelimon si sa se mute la tara. In urma cu cinci ani, Maria impreuna cu sotul sau si cele doua fetite se mute la tara. De cand s-au mutat la tara Iasmina se simte mult mai bine, pentru ca a inceput terapia cu animale (catei, pisici, pui de gaina).

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE:  La scurt timp dupa ce s-au mutat la tara, sotul Mariei decide sa pleaca la munca in strainatate ca sa castige bani pentru a-si termina casa, numai ca lucrurile au luat o intorsatura neobisnuita. El decide sa nu se mai intoarca acasa. Maria este parasita de sot pentru o alta femeie. In 2011 o alta nenorocire s-a abatut peste familia Moldoveanu, Iasmina a facut paralizie faciala pe partea stanga, tot mama a fost cea care a depistat foarte repede; au mers la medic unde i s-a mai depistat inca un vas de sange pe creier. Fetita s-a recuperat destul de repede. Merge la scoala, este in clasa a II-a. La scoala o mai deranjeaza doar zgomotele foarte mari, in rest se comporta foarte bine.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE:  Recent, Maria si-a pierdut tatal. Cele 3 traiesc din alocatiile copiilor si din alocatia de ingrijire pentru Iasmina. Tatal le mai trimite bani din cand in cand, atunci cand munceste. Maria, o bucuresteanca, cu doi copii, intr-un sat unde nu cunoste pe nimeni, intr-o casa unde trebuia sa faca focul, sa dai de mancare la animale. Maria, ne-a povestit ca are o singura pereche de bocanci de acum 15 ani, cu care merge iarna. Nu are are bani sa-si ia altii, pentru ca fetitele cresc mult mai repede si trebuie sa le ia lor tot ce au nevoie.

VISURI LA CHEIE, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE:  Dragos Bucur, insotit de echipa sa de ajutoare de nadejde – Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil, au surprins-o pe Maria Moldoveanu in momentul in care autocarul Visuri la Cheie a ajuns in fata casei. Printre suspine, Maria a avut puterea sa ii stranga in brate si sa le multumeasca pentru minunea ce avea sa se intample. Dupa zile pline de demolari, constructii si reamenajari, prima casa este gata sa-si primeasca locatarii. Transformata complet, locuinta va reprezenta un camin calduros pentru iarna ce bate la usa.Pe parcusul lucrarilor, familiile al caror destin este pe cale sa se schimbe pleaca intr-o vacanta, pentru ca supriza revederii locuintei sa atinga intensitatea maxima. Pe langa momentul vacantei, cele doua fetite in varsta de 6 si respectiv 8 ani au avut parte de un moment surpriza, un eveniment unic al vietii lor.

VISURI LA CHEIE, miercuri, cu Dragoş Bucur. Daca de obicei prezentatorul unei emisiuni are la dispozitie doar un microfon, Dragos Bucur foloseste flexul, ochelarii si casca de protectie, un baros si alte unelte de constructie in cea mai noua emisiune care va debuta la Pro TV, pe 29 octombrie.

VISURI LA CHEIE. Caravana VISURI LA CHEIE a strabatut Romania in lung si-n lat in cautarea povestilor emotionante, a oamenilor pentru care orizontul este intunecat, noteaza protv.ro.

VISURI LA CHEIE, AZI, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE 2014. Ajutat de echipele de constructori, arhitecti si designeri, Dragos s-a echipat corespunzator si s-a asigurat de bunul mers al lucrarilor. Cu drag si spor, motivat de dorinta de a aduce bucurie pe chipurile oamenilor, el a taiat, a daramat si a construit lucruri uimitoare.

VISURI LA CHEIE PRO TV. Nimic nu a rezistat in fata determinarii lui Dragos si a uneltelor manuite cu maiestrie: sobe, pereti, acoperisuri si garduri s-au prabusit precum un castel de nisip sub puterea flexului, a barosului si a drujbei, dar mai ales a dorintei lui de a face bine.

VISURI LA CHEIE cu Dragoş Bucur. „Visuri la Cheie este un show unic pe piata televiziunii din Romania. Formatul ajuta oamenii pentru care speranta a disparut, ofera perspectiva unui viitor mai luminos. In emisiune nu sunt doar prezentator. Sunt pus in postura de constructor de visuri si coordonatorul lucrarilor de constructie. Pun umarul sa ajut oriunde este nevoie: daram pereti si sobe, tai grinzi, desfac ferestre si zidesc sperante care vor dainui o viata”, a spus prezentatorul.

VISURI LA CHEIE, AZI, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE 2014. Caravana Visuri la Cheie si-a atins obiectivul: primele familii si-au vazut visurile devenite realitate. Dragos, Alina, Adela si Andrei au reusit sa readuca o speranta oamenilor simpli, oamenilor adevarati care merita o soarta mai buna.

VISURI LA CHEIE CU DRAGOŞ BUCUR. Lanturile umane si masele de voluntari dornici de a-si ajuta semenii au insufletit orasele in care caravana emisiunii a ajuns. Motivati de gandul ca vor schimba destinul unor oameni aflati in nevoie, de faptul ca semenii lor cu care soarta nu a fost prea generoasa vor avea o viata normala si o locuinta decenta, toti au pus umarul la implinirea visurilor.

VISURI LA CHEIE, AZI, MIERCURI, 29 OCTOMBRIE 2014. O fostă sportivă de performanţă, primul caz al emisiunii VISURI LA CHEIE la PRO TV

Cookies