Virgil Ianțu face, în weekend, Tocăniță pentru Bobiță. Gătește pentru 500 de câini din Adăpostul Speranța din Popești Leordeni, la doi pași de București

28 mart. 2024
9731 Afișari
Virgil Ianțu face, în weekend, Tocăniță pentru Bobiță. Gătește pentru 500 de câini din Adăpostul Speranța din Popești Leordeni, la doi pași de București
Virgil Ianțu face, în weekend, Tocăniță pentru Bobiță. Gătește pentru 500 de câini din Adăpostul Speranța din Popești Leordeni, la doi pași de București | Sursa foto: Adăpostul Speranța

În acest weekend, Virgil Ianțu va găti pentru aproape 500 de câini fără stăpân de la Adăpostul Speranța. Sâmbătă, 30 martie, are loc un eveniment din cadrul programului „Tocăniță pentru toți Bobiță”, ce are ca scop promovarea adopțiilor responsabile și o societate prietenoasă cu animalele de companie.

Adăpostul Speranța organizează „Tocăniță pentru toți Bobiță”

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 9:30-13:00 și este deschis publicului larg. Fundația Adăpostul Speranța îi așteaptă pe toți cei care își doresc să adopte un câine sau să își dedice câteva ore făcând voluntariat în folosul animalelor.

Invitat la eveniment este Virgil Ianțu, care a declarat următoarele:

Câinii sunt capabili de multă iubire și de emoții sincere, pe care le-am mai văzut doar la copii. Cred că prietenii patrupezi au rolul lor în societatea noastră și încurajez pe oricine să adopte și să le fie alături celor care salvează aceste ființe și au grijă de ele. Am și eu un câine acasă și știu cât de multă bucurie îți poate aduce și cum este mereu acolo pentru tine, indiferent dacă ai avut o zi grea, dacă ești trist, vesel sau abătut.

Sâmbătă vor fi servite peste 500 de porții de mâncare caldă, gătită în adăpost. Cei care vor fi prezenți vor putea participa la diferite activități prin care vor interacționa cu câinii.

Anca Tomescu, reprezentantă a Adăpostului Speranța, a transmis următoarele:

Prin evenimentele noastre vrem să atragem atenția asupra acestor suflete minunate, care ne aduc multă energie pozitivă. Cu toate că drumul nostru nu este unul ușor, ne motivează susținerea pe care o avem din partea persoanelor publice, iubitori de animale, așa cum este Virgil Ianțu. Ne bucurăm să-l avem alături de noi și vom face o tocăniță pe cinste în acest week-end. Celor de acasă le transmit să vină, să adopte, să doneze și să se bucure de câteva ore în compania câinilor noștri. Prezența voastră este importantă, pentru că mesajul transmis împreună este unul mult mai puternic.

La adăpost așteaptă să-și găsească familii câini adulți, dar și pui

La adăpost se află atât câini seniori, cât și pui. Unii dintre ei au vârste de peste 20 de ani sau sunt câini paraplegici, care au nevoie de îngrijiri speciale.

Timpul petrecut în compania câinilor este benefic și pentru patrupezi, și pentru oameni.

La Adăpostul Speranța sunt găzduiți câini salvați de pe străzi, care sunt tratați, sterilizați și microcipați în clinica proprie a adăpostului.

Câinii au parte de un mediu prietenos, cu acces la locuri de joacă, la spa și la alte facilități din adăpost, până când este găsită o familie potrivită pentru fiecare.

Prin seria „Tocăniță pentru toți Bobiță”, Adăpostul Speranța își propune să aducă oamenii mai aproape de animale și să contribuie la dezvoltarea unei societăți pet-friendly, în care câinii sunt tratați ca membri ai săi.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies