VIRAL PE FACEBOOK: 3 bărbaţi, suspecţi de furt, fotografiaţi după ce ar fi furat 2.200 lei în RATB

de:
01 oct. 2015
0 Afișari
VIRAL PE FACEBOOK: 3 bărbaţi, suspecţi de furt, fotografiaţi după ce ar fi furat 2.200 lei în RATB

Robert Suba susţine, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că prietenului său i-au fost furate actele de identitate, cardurile bancare şi peste 2.200 lei, marţi, 29 septembrie, în timp ce se afla într-un tramvai de pe linia 1. „Acesti 3 indivizi au furat ieri (n.r. – marţi) la ora 10:58 din tramvaiul nr 1 in zona Stefan cel Mare (IGP) sector 2 Bucuresti, portofelul prietenului meu ce se afla impreuna cu mine in tramvai, suma de 2250 ron si toate documentele (Ci, permis conducere, talon moto, certificat naştere, carduri bancare etc).

Nefericitii hoti au avut ghinionul ca astazi dimineata (n.r. – miercuri) sa-i gasesc in 381…ghinion…acum au fost pozati, filmati si predate probele sectiei 6 politie… in scurt timp o sa-i vad legati… pana atunci va recomand sa va feriti de ei prin oras…

Au fost vazuti pe liniile: 300, 381 si tramvaiele 1, 32 si 41

Dati share sa-i poata vedea cat mai multi cetateni… pentru a se feri de ei”, susţine internautul pe pagina sa de Facebook.

El a ataşat fotografii cu cei trei bărbaţi, dar şi cu dovada plângerii depuse la Secţia 6 Poliţie.

Postarea a devenit rapid virală pe Facebook, fiind distribuită de peste 5.200 de persoane în 18 ore.

Ulterior, bărbatul a postat şi imagini video cu cei trei presupuşi hoţi.

 

Hotii de buzunare din mijloacele de transport Bucurestene…

Posted by Robert Suba on Wednesday, September 30, 2015

Un alt bucureştean, Lucian Ionescu, a susţinut, într-un comentariu pe Facebook, că marţi la ora 15:00, unul dintre cei trei bărbaţi l-a pipăit pe fese, pentru că ţinea portofelul în buzunarul din spate. Potrivit acestuia, totul s-a întâmplat în tramvaiul 1, în staţia Obor, unde cei trei au şi coborât.

Cookies