ARHIVA B365

Viorel Popescu, directorul RATB: Vom modifica traseele de noapte în funcţie de proteste

Cele 23 de linii de noapte ale RATB ar putea avea de suferit şi în această seară dacă protestele vor continua în centrul Capitalei. Este vorba despre ocolirea zonelor Universitatea şi, mai ales, Piaţa Unirii acolo unde este poziţionată staţia terminus a liniilor de noapte. „Nu putem să începem la Piaţa Unirii acolo unde este scandalul. Spre exemplu azi-noapte toate traseele au fost deviate. Dupa protest s-a revenit la program. Și-n această seară, dacă va fi scandal iar şi Piaţa Unirii va fi ocupată de protestatari autobuzele vor fi deviate in functie de dispozitiile politistilor de la rutiera. Concret, liniile de autobuze ar putea să nu ajungă la Unirii. Îşi vor face traseul normal însă la un moment dat se vor întoarce. Asta daca vor fi probleme la Unirii. Daca vor fi la Piaţa Romană, ocolim Piaţa Romană”, a declarat pentru B365.ro directorul general al RATB, Viorel Popescu.

De altfel, aseară, protestatarii şi-au vărsat nervii şi pe câteva mijloace de transport în comun. „Aseară spre exemplu am avut patru acte de vandalism înregistrate în Piaţa Sfântul Gheorghe, la tramvaie. Toate mijloacele de transport în comun sunt asigurate împotriva actelor de vandalism”, continuă directorul.

Reamintim, în urma protestelor violente de duminică seara din Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii şi Piaţa Sfântul Gheorghe, centrul Capitalei a fost devastat. Potrivit Raportului Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale care a monitorizat cazurile semnalate Serviciului de Ambulanţă Bucuresti-Ilfov şi SMURD, în perioada 15-16 ianuarie, au fost înregistrate 53 de solicitări şi 5 pacienţi internaţi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button