Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA miercuri dimineaţă

de:
13 mai 2015
0 Afișari
Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA miercuri dimineaţă

Viorel Hrebenciuc a fost chemat pentru a da declaraţii în dosarul CNA, în care e acuzat că şi-a folosit influenţa pentru a interveni pe lângă membrii CNA, pentru ca postul lui Gheorghe „Pinalti”,  fostul primar din Piatra Neamţ, Giga Tv, să primească licenţă, informează Realitatea Tv.

În acest dosar, Gheorghe Ştefan, care controla Giga TV la data faptelor, este acuzat că ar fi discutat cu Viorel Hrebenciuc să intervină la CNA pentru obţinerea licenţei postului Giga TV, care fusese retrasă la 17 septembrie 2013, după ce a încetat să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală, mai mult de 96 de ore, pentru orice motive imputabile titularului.

Viorel Hrebenciuc este urmărit penal pentru că s-ar fi implicat în determinarea unor funcţionari din CNA pentru ca această instituţie să revină asupra deciziei de retragere a licenţei Giga TV. Narcisa Iorga este cercetată pentru că i-ar fi sugerat lui Gheorghe Ştefan în ce mod se poate redobândi licenţa Giga TV şi la cine să apeleze pentru asta, nominalizându-l pe Viorel Hrebenciuc.

Cookies