ÎN BUCUREȘTI

Violeta Alexandru nu a ratat ocazia și a izbit în plin cu un mesaj pe Facebook: Nicio șansă nu mai ai, Gabriela Firea, la Primăria Capitalei!

Șefa PNL București, Violeta Alexandru, îi transmite Gabrielei Firea că nu mai are „nicio șansă” să revină primar general, după ce fostul edil bucureștean a zis joi că la viitoarele alegeri locale vrea „să salveze Bucureștiul”.

Violeta Alexandru nu a ratat ocazia de a o ataca pe Gabriela Firea printr-un mesaj acid pe Facebook.

Mesajul Violetei Alexandru pentru Gabriela Firea

„Nicio șansă nu mai ai, Gabriela Firea, la Primăria Capitalei! Bucureștenii te-au trimis acasă, rămâi în Voluntari! Crezi că te-au trimis de bine ce ai avut grijă de oraș?”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

„Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, va vorbi în curând mai multe despre situația bugetului. Este un dezastru ceea ce a găsit. Am fost mințiți și ni s-au tocat banii munciți. Pentru mine – un om care iubește acest oraș, care muncește în acest oraș – ceea ce a făcut Gabriela Firea cu banii bucureștenilor este, pur și simplu, bătaie de joc în stil PSD-ist. Dreapta unită nu va minți bucureștenii, orașul are nevoie de corectitudine. Din minciună nu se naște nici dezvoltare, nici modernitate pentru oraș.

292.000 plăți restante ale Primăriei Capitalei în 2017 vs. 144.000.000 în 2020. Aici suntem, asta a preluat Nicușor Dan. Sub PSD, practic s-au tocat resursele în companii falimentare, pe concerte și pe alte evenimente kitsch-oase. Disperate că au fost deconectate de la banii bucureștenilor, grupurile de interese din jurul PSD se străduiesc să o țină în viață pe Firea. Adio! Coșmarul PSD s-a terminat în București.

Facem tot ceea ce putem în situația dată. Curățăm mizeria și așezăm Noul București pe drumul corect. Muncim pentru București – știu că PSD înnebunește când se gândește că orașul este acum condus de oameni corecți, de oameni care muncesc zi-lumină pentru a ieși din falimentul în care ne-a băgat. Un PSD care îi urăște pe oamenii corecți. Pe unde a trecut PSD, a lăsat dezastru. Nu am nicio intenție să accept tupeul. Nu am de ce”, a adăugat Violeta Alexandru, șefa PNL București.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button