Violenţe în familia lui Şerban Huidu. Tatăl cârcotaşului, reclamat de soţie la tribunal

de:
19 nov. 2013
0 Afișari
Violenţe în familia lui Şerban Huidu. Tatăl cârcotaşului, reclamat de soţie la tribunal

Deşi a vrut să păstreze aparenţele unei despărţiri amiabile după 15 ani de mariaj, episoadele de violenţă domestică au determinat-o pe Mirela să ia măsuri. Pe 22 octombrie, ea a cerut Judecătoriei Sectorului 4 să instituie un ordin de protecţie împotriva lui Florin Huidu. Ca şi în cazul divorţului, tatăl cârcotaşului nu a ştiut nimic, până luni, despre demersurile legale demarate de Mirela. Mai mult, el susţine că Mirela şi-a retras divorţul, scrie ziarulring.ro.

Contactată de „ring”, Mirela a refuzat să dezvăluie motivele pentru care a solicitat ordinul de protecţie împotriva soţului, însă nu a negat existenţa violenţei domestice. „Aşa, şi ce dacă am cerut ordin de protecţie? Nu vreau să comentez. Nu mai pot vorbi, am treabă!”, a spus Mirela Huidu.

La rândul lui, tatăl cârcotaşului s-a aprins imediat la aflarea veştilor: „Şi-a retras divorţul, şi l-a retras! E viaţa mea, lăsaţi-mă-n pace!”. Întrebat dacă şi-a agresat soţia, Florin Huidu a preferat să păstreze tăcerea.

În urmă cu câteva luni, Florin a recunoscut, pentru „ring”, că a pierdut pe mâna soţiei 100.000 de euro.

Ordinul de protecţie se cere instanţei de persoana a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate sunt puse în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei.

În vara acestui an, familia lui Şerban Huidu a fost implicată într-un alt scandal, provocat de un client al localului deţinut de Florin Huidu şi soţia lui. Tatăl cârcotaşului a fost tăiat pe faţă, iar Mirela Huidu a fost lovită cu halba în cap.

Cookies