Violență la Metrou. Agent de pază, atacat de un călător la stația Pipera

01 sept. 2022
880 Afișari
Violență la Metrou. Agent de pază, atacat de un călător la stația Pipera
SURSA: Realitatea.net

Lupte corp la corp au avut loc, miercuri după-amiază, la stația de metrou Pipera, acolo unde un agent de pază a fost atacat de un călător deranjat de intervenția acestuia. Poliția Capitalei anunță că face cercetări pentru infracțiunea de lovire, violențe și purtare abuzivă și îi caută pe protagoniștii violenței.

Un agent de pază și un călător au avut o altercație după sosirea unui tren în stație, anunță Realitatea și CNS24.

Bărbatul ar fi adormit în metrou, iar paznicul l-a trezit.

Potrivit relatărilor celor de la fața locului, martori la incident, între cei doi ar fi avut loc acte de violență fizică, în timp ce un alt călător ar fi încercat să intervină. Acesta din urmă este cel care i-a filmat violența.

În urma incidentului, agentul de pază s-a ales cu ochelarii sparți.

Comunicatul Poliției:

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care 2 bărbați se agresează reciproc, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În urma apariției în spațiul public a acestor imagini, astăzi, 31 august 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Brigada de Poliție pentru Transportul Public s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările, în vederea identificării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, au transmis reprezentanții DGPMB.

Îți recomandăm și:

Cookies